P.E.T 10

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bat34 tarafından 16 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bat34

bat34 User

Benim şimdi 48k uridium'um var. Biraz daha toplayıp P.E.T ve otomatik toplayıcı alsam sizce değer mi yada yoksa 2 tane lf3 ve 10 tane hız yada 2 tane kalkan mı alsam? P.E.T alsam 50k uri'i ne kadar sürede çıkartırım.

Not: Arge puanı olmadan

Not2: asıl amacım uri kasmak

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Gemi özelliklerinizi yazarsanız size daha rahat yardımcı oluruz.

Keyifli Forumlar

3. bat34

bat34 User

oyuna daha yeni başladım , gemi resmen çöp :D
    vengeance 8 tane lf3 2 tane lf2 var , 2 tane b02 , 3 tane 7900 , 2 tane 3310 , 2 tane a03 var.

not: tekrar diyorum asıl amacım uridium kasmak, pet ile mi daha çok kasarım yoksa lf3 ve kalkan yada hız alsam mı

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kalkan almanız sizin daha iyi olacak pet şu durumda sizin için çok ama çok gereksiz.

Keyifli Forumlar

5. bat34

bat34 User

cevabınız için teşekkür ederim ama eğer pet almazsam 2 lf3 6 tane hız jeneratörü 2 tane kalkan alacağım değer mi? sanki pet ile palladium yada kutu toplayarak bunları yinede alırım gibime geliyor ama siz daha iyi bilirsiniz.

not: ayrıca bu seviyedeyken ben hangisi ile daha çok uri kasarım.

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kredi ile alabildikleriniz kredi ile alın.

Keyifli Forumlar

7. bat34

bat34 User

konu kilitlenebilir soruma cevabı buldum teşekkür ederim

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.