Öneri P.E.T. 15 lvl Madurları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve The♠♠♠BARONLE™ tarafından 6 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

P.E.T. LER SATIŞA SUNULSUN

1. EVET

oy sayısı 24
    82,8%
  2. Geliştirile bilir (AÇIKLAYINIZ)

oy sayısı 0
    0,0%
  3. HAYIR

oy sayısı 5
    17,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikler o kıymetli vaktinizi bana ayırdığınız için teşekkürler..
    Bu konu daha önce açıldı mı? hiç bir bilgim yok ve direk konuma giriyorum.
    P.E.T. Biz oyuncular ilk çıktığında aldık ve 15 lwl yapıp güzelleştirdik nasıl gemiler satılığa çıkarıldığı gibi petler de satılsın fakat modüler dursun baştan alındığında ise 0 lwl olarak başlasın 15 lwlde çok yakıt tüketiyor 8 lvl yapıp bırakmak daha mantıklı oluyor biz bunu anladık ama hiç bir şey gelmiyor elimizden o sebep den dolayı desteklerinizi bekliyorum..

İyi forumlar..
    ★ÖĶĶĔŞ●ÁĹРĔŔ●ÁŃĨŤ★C★

Son düzenlenen: 7 Aralık 2015
  2. 15 lvl olana kadar canım çıktı Aslında pet yakıtı ucuzlatılsın diye bir konu açıldı ona destek olmak daha mantıklı ama pet satılışına da hayır demem yakıtın ucuzlatılması yönünde geliştirilir se daha iyi olur

WolfWar bunu beğendi.
  3. Yorumunuz için teşekkürler ama pet yakıtı zaten lwl arttıkça artar 8 lvlden sonra pet işe yaramıyor burdaki amaç herkes satacak diye bir kaide yok peti 8 lvl yaparsınız tekrardan fazla geliştirmezsiniz daha az kayıt harcar iyi forumlar

4. bence faliyete geçmeli biz bilgimzi doğrultusunda 15 lwl yaptık satıp tekrardan 8 lvl yapılırsa çok iyi olur 1

The♠♠♠BARONLE™ bunu beğendi.
  5. petim 10 lvl. aslında 8 den fazla yapmıcaktım. arada bi açık unuta unuta 10 oldu :) keşke levelini düşürebilsem :) +1

6. Obezinho

Obezinho User

Ben 8 level yapıp bırakmıştım böyle olmasın diye ama zamanla nasıl olduysa 12 level oldu :) Böyle bir seçenek olursa iyi olur sadece yakıt değil tamir masrafı da çok artıyor.

7. pet gibi yardımcı bir öğenin ne kadar gelişmesi gerektiğine sahibinin karar vermesi gerektiği kanısındayım bende , lwl düşürme eklenebilir . ek olarak pet in kazandığı tecrübe puanlarından dolayı seviyesi otomatik yükselmek yerine mevcut tp ile kullanıcılar istediği yere kadar seviye artırımı yapabilmeliler(max 15)

8. Ya da şöyle bir seçenek olabilir Peti satmadan lvl düşürülüp arttırılabilir....Arge sıfırama gibi bir seçenek olabilir ...Millet Peti satmasın

9. WolfWar

WolfWar User

13 level petim var ve evet çok yakıyor fikrine destek veriyorum fakat bunun yerine pet yakıtının kredili olması daha iyi olurdu. Bir bence modül ve protokollerde açık arttırmaya çıkmalı.

10. Pet yakıtının kredili olmasıyla ilgili bir konu var onu desteklemeliyiz evet.

The♠♠♠BARONLE™ ve WolfWar bunu beğendi.
  11. Bir degeri kalmaz gorusundeyim (-1)

12. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Petin aşırı yakıt harcadığını düşünmüyorum,
    Ve yanılmıyorsam 10.000-12.000 uridium civarı pet yakıtını fulleyebiliyoruz.
    Ayrıca bunca zamandır oluşan bir düzeni bozup petin sat-al- tekrar kas biraz mantıksız gibi.

Keyifli forumlar.

13. WolfWar

WolfWar User

Modum 15 level pet düşünün bunun tüm slotları açık ve tüm slotlarında 3 level protokoller ve modüller düşünün ekstradan full kalkan ve silah da var. İşte şimdi tekrar düşünün çok yakıyor mu yakmıyor mu ;)

14. adminim nasıl gemiler satılıp baştan alınıyorsa petlerde böyle olsa bizim gibi acemilerin işine gelir ve tp düşürülme fikrindeki arkadaşlar nasıl oyunda tpniz düşmüyorsa petinde tpsi düşmesi biraz mantıksız kalır pet gemiye baglı naısl gemi tp kastıkca pette kasıyors a ozaman gemindede tp düşünce pette düşücek ama buda biraz saçma olcak iyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  15. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Bu gayet normal çünkü bahs ettiğiniz modül,protokoller oyun içerisinde ne düzeyde etkisi olduğunu herkes biliyor tam olarak donatılmış bir pet x4 cephanesiyle 10.000'nin üzerinde vurmaktadır, bu azmı sizce?
    Kurtarma protokollerinden bahs etmek bile istemiyorum çünkü inanılmaz bir avantajları bulunmakta,yok ben yakıtım az gitsin uridiumum yok diyorsanız protokol ve fazla modül takmayın buna lazerlerde dahil.

Keyifli forumlar.

Gavat2323 ve WolfWar bunu beğendi.
  16. WolfWar

WolfWar User

Hakısınız ama modum yinede çok pahalı ya. Yıl olmuş 3000 küsür hala roket yakıtının deposu 10.000 uri tutuyor :D Geminin bile yakıtı yokken pet in yakıtının olması çok saçma. Sınırsız cephaneyi getirdiler şimdide sınırsız yakıt istiyoruz :D

17. henüz kalkanların hepsini açmadım ben , epey maliyeti var lakin gerisi açık . evet epey fayda sağlıyor lakin seviye düşürülse fena olmaz :D benim petde birçoğunda olduğu gibi 15 lwl ve 14 lwl de ek hasar veriyordu yanlış hatırlamıyorsam :D hedef o

yakıtına birşey diyemiyorum şuan kullananda harcasın lakin istemeyendede seviyeyi düşürüp yakıttan kısabilmeli

WolfWar bunu beğendi.
  18. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

Gerekli düzenlemeyi yapınız.

iyi forumlar.

19. 2015 e gel usta :) +1

WolfWar bunu beğendi.
  20. adm
    inim içerik düzelmeyi biliyorum başlık düzeltmeyi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.