P.E.T 2.Seviye modül iş görür mü?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve stratejikafa tarafından 14 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Açıkçası kim var , hangi klanlar var v.s. bilmiyorum. :D :)

2. modum yaw :D insan biraz sw arştırı kim var kim yok kim ne yapar ne eder :D

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Vaktim olursa bir de iki kat kapı ödülü varsa yapabilirsem bir kaç tane kapı yapıyorum o kadar. :D :)

yılmazbey749749 bunu beğendi.
  4. canavar gibi geminiz vardır ama oynadıgınız yok ne anladım bu işten para yatırıyonuzmu ?

5. tamamdır o 2. seviye modülü cubi için aldım bayağı iş gördü günde iki günde 60k uri kastım öyle diyeyim 3. seviye kami mutlaka alacam süper birşey teşekkürler tavsiyeleriniz için

6. tamamdır o 2. seviye modülü cubi için aldım bayağı iş gördü günde iki günde 60k uri kastım öyle diyeyim 3. seviye kami mutlaka alacam süper birşey teşekkürler tavsiyeleriniz için

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bu zamana kadar haliyle 3-5 bir şeyler mecburen harcadım. :) Şu uridium indirim tekliflerinden filan bir de arada VIP aldım. :D

Rica ederim. :) İmkanın olursa Kamikaze 3. seviye , Kombo Gemi Tamir Modülü 3. seviye , avantaj ( Bonus ) kutusu toplatırım diyorsan Otomatik Toplayıcı 3. seviye , hammadde ( özellikle palladium ) toplarım diyorsan Hammadde Toplayıcı 3. seviye , kapılarda ya da kasarken npc'lerin çöplerini toplarım diyorsan satmanda yardımcı olması için Ticaret Modülü 3. seviye alman iyi olacaktır. Önem sırasını senin oyun tarzın belirler. :) Diğerlerini zamanla gerek görürsen alırsın. Radarları hangi modülde kullanmak istiyorsun bilmiyorum ama ortalama 5 tane 3. seviye idare eder. Fakat daha iyi olsun diyorsan yanılmıyorsam 12 tane protokol slotu açılabiliyor.

8. oto toplaycı 3 al kami 3 yeter sana elitin olup gemmi fuleyince herşeyden alman gerekcek :d

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.