P.E.T - 3 Soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -uA|bhdR* tarafından 27 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Benim pet 8. seviye'ye ulaştı ve oto yağma 3, hammadde toplayıcı 3 ve 4 tane radar protokolü 3.seviye aldım.
    Merak ettiğim şu ben kamufle halde oyundan çıksam o hala toplamaya devam eder mi?
    Eğer ilk soru evet ise ben çıktığımda düşman gemileri benim kamufle halimi mini haritada görmeye devam eder mi?
    Son olarak daha fazla radar protokolü gerekir mi?

Cevaplar için teşekkürler.

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba

Eğer çıkışa basarak çıkarsanız petiniz de kapaınr. Eğer X den kapatırsanız geminizin oyundan düşme süresi kadar pet açık kalır ondan sonra kapanır. X den kapatınca bi nevi gemi açık kalıyor ancak siz görmüyorsunuz :) Tabi diğer kişilerde görebilir.
    Son olarak ne kadar fazla radar protokolü o kadar iyidir :)

Keyifli forumlar

3. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Peki modum mesela oto yağma açık olan pet'lerde gemi kamufle olarak mı duruyor bütün gece açık olanlarda ?

4. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Kamufle olarak da durabilir kamuflesiz de ancak belirli bir süre hareket edilmezse bağlantı kopar ve pet de toplamayı durdurur.

5. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Teşekkürler şunu anladım gemi oyunda olmadığı sürece toplama olmuyor.

Konuyu kapatabilirsiniz.

6. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.