P.E.T.5

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve П0TΉIПG_2_Ł0SΣ tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. Neden olmasin guzel fikir.

55,6%
  2. Cok sacma bir fikir.

33,3%
  3. Gelistirirsen daha iyi olabilir.

11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kendimi güçsüz ve peti olmayan bir oyuncu yerine koydum ve şu karara vardım. Pet 5 e bu kadar credi kasacağıma gider uri kasar pet 10 alırım. Ki ben de pete rahatından 1 m uri vermişimdir.

2. Artık öyle değil full görev yapsanız skylab geliştirseniz 2 günde 10 m yaparsınız ama böylece yeni oyuncular goliathı güçlü gordukleri için PET5 e ilgi duymayıp o parayı goliatha verebilirler.

3. Kardeşim hammadde güçlendiricisini al ihaleden cubi çöplerini topla saatte 25 m garanti.

4. ben kutu toplamiyorum gunluk 10k yakit aliyorum bana yetiyorda artiyor ama palada 4 tane yakit protokolu takiyorum gerisine radar gayet guzel topluyor pet palada 30k yakit atiyorum butun gun idare ediyo beni ama petin yakiti genelde savastigim icin tamir modulu var ve o cok yakit harciyor.

bi depo yakit buyuk ihtimal 3 gun dayanir

5. olmalı yeni başlayan arkadaşlarımız yararlanabilsinler çok merak ediyorlar çünki.

6. Olabilir , dengeli bir düzen.

Şu ana kadar gördüğüm en güzel pet güncellemelerinden :)

Umarım hayata geçer.

7. Resimlerle destekleyip konuyu gelistirecegim. Belki bir gun tekrar acarim bu konuyu daha kapsamli bir sekilde. Ama suan cok baslangic asamasinda. Fikirlerinizi aldim tesekkurler hepinize. Gelistirecegim.

Konu kilitlenebilir modum :)

8. Merhaba ,

Konu sahibinin isteği ile kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.