P.E.T Birleştirme ile elde etme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve stratejikafa tarafından 8 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Merhabalar

Arkadaşlar oyunu daha önceden de oynuyodum ama öyle tam bilgiye sahip değilim.Ben P.E.T almayı düşünüyorum bunu dükkandan direk satın alırsam 50.000 urudium,dükkanda ekstralar kısmında baktığımda birleştirme parçalarının toplam maliyetlerinin 25.000 urudium olduğunu gördüm parçalarını toparlayarak birleştirsem ekstra urudium maliyeti çıkar mı yada böyle P.E.T yapma şansım var mı tam bilmiyorum aynı P.E.T'e sahip olabliyor muyuz?Hangisini almam daha mantıklı diyeyim daha kısacası.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

pet birlestirirseniz ayni pet ,pet tasarimi yaparsaniz pet olmadan kullanamazsiniz.daha uygunsa tabiki birlestirden alin.indirim paketiniz varsa dahada iner maaliyet.

3. indirim paketi nasıl oluyor

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İndirim Paketiniz olduğunda,almak istediğiniz Ekipmanda %25 lik bir indirime sahip oluyorsunuz.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet Rehber modumuz resim atmis :) bakin uri ile aldiginiz herseyde % 25 indirim sagliyor vipte varsa + % 5 toplamda % 30 indiriminiz olur zaten yansir alisveristede gorursunuz.

6. Teşekkürler.Peki 4x,2x urudium bonusu ne zaman olur belirli günler mi yada rastgele mi oluyor

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bunları sistem belirlediğinden,tam zaman vermek uygun olmaz.

Takipte kalmalısınız.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. Tamam konuyu kitleyebilirsiniz teşekkürler

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz,alacağınız Ekipmanlar,şimdiden hayırlı olsun.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.