P.E.T Bonusları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PЯΞÐλТÖЯ™ tarafından 28 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba benim petim 9. level. Arastırdığıma göre bazı levellerinde belirli bir %'de de bonus lar veriyor. Bu pet için mi yoksa kendi gemimize etki ediyormu.

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bonustan kastınızı biraz daha açarmısınız lütfen eğer hammadde satma gibi birşey için diyorsanız ticaret modülü ile alakalıdır o

Iyi oyunlar

3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba
    Post kasmak için mesaj atmayın diye sizi uyarmıştım ceza alacağınızı ve mesajlarınızın silineceğini söylemiştim

Iyi tatiller

4. P.E.t ile açılan konularda diyelimki 1. levelde % 1 kalkan
    .
    8.level 3. seviye modullere erişim
    9. level %8 kalkan

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Lütfen link paylaşmayınız aksi halde ceza alırsınız

Iyi forumlar

6. modum pardon bilgim yoktu.

7. Kral-87

Kral-87 User

pet levellere göre ek özellik alır PREDATÖR arkadaşımızın dediği gibi ama bu gemiye işliyomu bende bilmiyorum açıkçası ?

8. Merhaba ;

Bildigim kadariyla bu bonuslar P.E.T icin gecerlidir. Ayrintili bilgiyi Support'tan alabilirsiniz.

İyi bayramlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Temmuz 2014
  9. ıove

ıove User

Bonus ne ? 8 lvl ve üstü pet olunca x3 pterokol felan alabiliyorsun dükkandan. Başka bir bonus bilmiyorum pette. Birde fazladan kalkan ve lazer koyabiliyorsun. Başka bilgim yok. Darbe puanı istiyorsanda peti aldığın yerden darbe puanı alabilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.