P.E.T G-HLP01 (Dp Bağlantısı) Bugu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Se7en tarafından 26 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Se7en

Se7en User

Oyunda pet bugu yapıyorlar dp bitmiyor hiç kapatın artık şu oyundaki açıkları lütfen bıktık.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ocak 2021
  2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

İma oluşturacak mesaj içerikleri yasaktır. Belirtmiş olduğunuz sorunu daha önceden raporladık ancak bu sorunu düzeltecek Ülke Takımları değil Merkez Ekiptir bu sorunla alakalı raporladığımız bir çok hesap mevcuttur gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

İyi Forumlar.

yılmazcan47 bunu beğendi.
  3. -gemi2012-

-gemi2012- User

o zaman merkez ekip cevap versin ne zaman kapanacakmış

4. Cidden ya, ne buglar kapatıldı, şu bug hala kapatılmadı.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

@RAA33 ilerleyen günlerde Ülke Takımlarına yeni bir yetki gelebilir. Bunu henüz kimse bilemez. Raporlama işlemleri dışında inceleme işlemleri de yaptığımız doğrudur. Ancak bot tespiti scripte dayalı olduğundan henüz yetkilendirme işlemleri Ülke Takımlarına verilmemiştir. Unity sistemi ile elle ban atma seçeneği kim bilir belki süpriz olur :cool:. Ancak tutucu için pek aynı olduğu söylenemez. Tutucuyu incelemesi biraz zor. Takım savaşlarında, uzun savaşlarında bunu çok rahat anlayabilirsiniz. Ancak takip eden admin veya görevli bunu anlaması için uzun bir süre oyuncuyu izlemesi gerekmektedir. Bug konusunda ise hesap incelemelerini halen Support Takımımıza iletebilirsiniz. Haksız kazanç durumlarında hesap raporları özel olarak iletilir ve konu takipleri Ülke Takımımızca yapılır.
    Tespit-> inceleme-> cezai süreç ile kapanacaktır.

İyi Forumlar.

6. -gemi2012-

-gemi2012- User

bu oyunun kontrolu kimde ciddi ciddi düşünmeye başladım ortalıkta pet yok adam dp link basıyo lenovla centrion olan adamı kestim 3 kere 4. ye olmayan petle dp link bastı kesti beni sen gelmiş bizim bildiğimiz hatta ezberlediğimiz merkez ekip ülke ekip ilişkilerini anlatıyorsun o zaman herşey serbest diyinde buluan bulduğunu kullansın yukarıdaki mesajınızdan tutuculara yapacak birşeyinizin olmadığını söyledin
    bu oyunun kontrolu kimde bigpoint temi yoksa bu illegal programları yazanlardamı?

7. bugünden itibaren bıraktım ben bu bugla haritaya çkıkamayanlar kral oluyor

8. oben

oben User

aynen öyle aga bukadarda açıktan olmazki allah korkusuda yok bunlarda.

9. smoonrise

smoonrise User

Pet ile kamufle yaratık kesme bug kabul edilip kapanması çoook uzun zaman almıştı sanırım , hatta defalarca burada yazılmasına rağmen petleri full olanların karşı çıkıp konu açanlara hakaretlet etmesine kadar giden bir süreç oldu sonunda cezai işlemde yapılmadı . Dp link gibi oyuna bu kadar etkisi büyük bir açığın hemen kapanması gerekir üstelik ellerinde 2008 den beri log olan bir merkezin bunu dert etmemesi lazım daha uzun süe açığı bekletip daha fazla hesap mı banlamak amaçları ? yoksa oyunladaki açıkları hızlı müdahale edip maduriyeti en aza indirmek mi ?

Bu kadar söyledikleri ile yapdıkları çelişen bir yönetim olmaz üstüne para alan ama hizmette son derece başarısız bir oyun da yok , buradaki başarısızlığı TR ekibine tabiki bağlamıyorum bu birim sadece iletim görevi bir nevi elçi yani asıl sorumluluk merkez de fakat videolara kadar düşmüş ve oyuna etkisi son derece yüksek bir açığı bu kadar zaman açık bırakmak altında ya art niyet yada büyük bir başarısızlık olabilir . Tüm cezalandırmalarında bir haksızlık ve adaletsizlik olmaya başladı birine Şp cezası vermez birine 1 hafta kapamaz 1 ne geri açar cezasını iade eder şapkasını önüne koyup artık yol haritasını çizmesi lazım hizmet üretmesi lazım maduriyet değil merkezin .

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,
    Yazılımsal bir hata ancak durumu biraz farklıydı. Ceza gerektiren bir durum değildi tam olarak. Oyun açığı mı evet ancak kullanım açığı farklı şekillerdeydi.
    Bizim elimizde olan hesap incelemelerini ilettik. Ancak işlem sürecinde ne gibi aksiyon alırlar bilemiyoruz.
    Kesinlikle katıldığım bir durum. Kişisel görüşüm Unity sürecini ve Ülke Takım yetkilerinin düzenlenmesini beklemekteyim. O zaman ne gibi değişiklikler olacak göreceğiz.

İyi Forumlar.

militaryship-3 bunu beğendi.
  11. ST_LimVox

ST_LimVox User

Adminin unity ile ilgili bir bilgi var mıdır atabilir mis
    adminim unity ile ilgili bir bilgi var mıdır paylaşabilir misiniz

12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Merkez Ekip tarafından paylaşmamız adına iletilmiş içerik henüz bulunmamaktadır.

İyi Forumlar.

13. bence forumda bu bugları paylasmanız lazım ki herkes kullansın cünkü bazılarının kullanıp bazılarını kullanması asıl haksızlık adaletsizlik budur. madem sizde banlama yetkisi yok ve ne olacağını bilmiyorsunuz böyle bir bug bulundu kaldırılana kadar sizde ezik gibi kalmayın geri de kalmayın adamlar sizle dalga gecmesin sizde kullanın ki eşitlik olsun diye buglar altında bütün hepsi paylasılmalı mesela aktif olan seprom bugu dp link bugu hala mevcut bunlar nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bütün düşman klan oyuncuları yapıyor 3 yıldız gemilere kadar ki N/A tutucuyu söylemiyorum bile biz de enayi olmamak için ya bu N/A banlama yapılsın ya da bize de nasıl yapacağımız öğretilsin ki oyunda az bişey adalet olsun..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ocak 2021
  14. Yanlış anlamayın ama ben bu oyunu 12 senedir oynuyorum Zamanında görevlilere verilen yetkiler kotuye kullanıldı .
    Tekrar guvenirler mi ?
    sanmıyorum

Size karşı bir ithamım yok ama yarın yetki verilse kapıda kuyruk olur ...

Velhasıl kelam 1 haftalık banlar ile bu oyun duzelmez .d

15. smoonrise

smoonrise User

BU konuda büyük endişelerim yok değil yeri gelmişken düşüncelerimi paylaşayım size ;
    Öncelikle şuan hali hazırdaki TR ekibini tenzih ederim bu yazacaklarımdan . Eski dönem oyuncuların bileceği konular bunlar mesela savaştığı klanın içerisinde ülke takımlarında görevlisi olanlar karşılaştığı gemi içi boşaltılması durumu , silinen Şp lerin ve alınan cezaların düzeltilmesi , bot tarama tarihlerinin ve oyun içi bugların sızdırılması ( o zaman çok nadir bug olduğu hatırlamanızı ve anında düzeltilip ceza verildiği dönem olduğunu unutmayın ) , yeni çıkan sarı lf4 lerin tslerde gemilerden satışa çıkması , para karşılığı rsb ema x4 hesaba aktarılması hatta cbr cbo gibi turnuva cephanesi aktarılması , belirli klan ve oyuncular ile yenilen kahvaltı ve yemek sofraları bunun sonucunda ceza sisteminde ayrıcalık sağlanan klan ve oyuncular ve daha bize yansımamış birçok sorun .
    Benim kişisel düşüncem tüm karar ve yetkilerin merkezde kalmasının çok daha sağlıklı olacağını düşünüyorum . Bir ayrıntı daha TR ekibini takım lideri denetliyor peki takım liderini kim denetliyor biz takım liderini şikayet etmek istersek onun taraflı olduğunu düşünüyorsak nereye ve nasıl başvuru yapılmalı bunun cevabı bildiğim kadarı ile yok .

( Birde ekibe alınan kişilerin oyuncu hesaplarını iyi inceleyin özellikle cm kadrosunu başka hesaplar ile başvur yapıp kendi server denk gelmeyi bekleyenler için hatta yükselmesi halinde savaştığı - tartıştığı kişilere karşı yetkisini kullanma peşinde koşanlara dikkat edin )

Bunlar nacizane düşüncelerim ve tavsiyelerim kolay gelsin iyi hayırlı mesaiiler .

16. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle forum içinde kullandığınız sözcüklere ve üslubunuza dikkat etmeniz gerekmektedir. Belirttiğiniz gibi bir durum da söz konusu değildir. Buglar er ya da geç sona erecek ve haksızlık yapıp bug kullanılan oyuncular daha önce de olduğu gibi ceza alacaklardır. Bütün herkese bu bugu söyleyip yap demek herkese geminizi kapattırın demekle aynı anlama gelmektedir. Bu yüzden buglar kapanana kadar sabırlı bir şekilde hepimizin beklemesi gerekmektedir.

İyi Forumlar.

---
    Merhaba,

Bu tedirginliklerinizi anlıyorum. Zamanında aynı durumları kendim gözlemlemiş birisi olarak aslına bakarsanız halen aynı yetki sistemine sahip bir ülke takımı bulunmakta.
    Takım liderinin de hesap verdiği bir takım var aslında. Şöyle düşünün takımı yönetiyorsun evet ama takımla beraber işleyişi kontrol ediyorsun. Sistem çarkını çevirirken kendin de çark görevi görmen gerekiyor ;). Takım Lideri hakkında şikayetlerinizi Support Takımına iletebilirsiniz. Onun için de bir üst birim inceleme yapacaktır.
    Aslında nacizane fikrim bunlar ile daha eğlenceli oluyor :D . Sen neyin ne olduğunu biliyorsun incelemelerini yapmışsın her şeyin farkındasın. Şaka bir yana takıma alınan üyeler ciddi incelemelerden geçiyor emin olabilirsiniz. Hesap oluşturulduğu andan itibaren log kayıtlarına bakılmaktadır {ufak bir spoiler :) }.
    Teşekkür ederiz :)

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ocak 2021
    .Mephistos. bunu beğendi.