p.e.t. geliştirme yol haritası

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ModernKöle tarafından 9 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. biriktirdiğim uri ile pet e yatırım yapacağım. pet 17 lvl
    planım şöyle;
    -lazer slotların açmak
    -kami, kutu, düşman bulucu (3) seviye modüllerini almak
    -protokol slotlarını açmak

önceliklerim bunlar. kalkan slotlarını çok daha sonra açmayı planlıyorum.akabinde hangi protokolleri almalıyım ? yegane amacım kasılırken petim kutu toplasın ve harcadığı yakıtı amorti edicek kadar hasar çıkarsın. bunlar dahilinde sizce nasıl bir yatırım yapmalıyım tecrübeli arkadaşların fikirlerini beklerim. 10.000 yakıtı en tasarruflu nasıl kullanabilirim. pet yakıt alma cpusu her 10.000 satın alıp 2.5 k uri ekranda beliridğinde inme geliyor bana :D bunu göze değmeyecek şekilde peti bana nasıl faydalı hale getirebilirim.

2. hocam petin amacı kutu toplamaksa 3 tane radar al kutu toplayıcı al yeter o dolanır etrafta toplar herşeyi ama kasılırken avcı kullanmanı tavsiye ederim böyle bi durumda pet senın gmeiyle aynı hızda hareket edıyo kağnı gibi o yuzden agır konfi yaparsan iş yapmaz açıkcası ben pete kutu toplayıcı takmıyorum bile genelde düşman bulucuyu acıyorm dolanıyorm mapte benle beraber hasar vuruyor diyebilirim bunu kendin karar vermelisin neye odaklı hareket etmesini istiyorsun petin senin oyun tarzına kalmıs yani

3. aslında ben yaratık keserken yakınlarda ki kıutuları toplasın kutu yoksa yaratığa vursun istiyorum. iki işe ayrı vakit ayırmayım diye. saatte 10 - 15 k değilde 3-4 k fazlasını kasacak hale getirsin mümkünse :D işte tavsiyeleri dinliyorum bende. bakalım yorumları tartıp bi yol belirleyecem. bazen 4-5 görevinde yaratık bulmaıyorum düşman bulucuyla o sorunu da hallederim dedim.

Hashirama bunu beğendi.
  4. Hashirama

Hashirama User

bende bu pazar günü petimi 8 seviye yapmayı planlıyorum kapılardan gelen tp ile kutu toplarken bi yandanda pet kullanmak mantıklı mıdır ? cevaplarınızı bekliyorum

5. fikirler bekliyorum.

6. Petinizin slotları full olduğunda (20 level) ve 3. seviye uzaylı protokolleri ile size kristallon gibi yaratıklarda x1 ile 3000 civarı fazladan uri sağlar. Bu aşamaya getirmek sizin için pahalı ve zaman alıcı olacaktır. Bu yüzden daha hızlı olan ama daha az kazanç içeren Toplama modülü ve 5-6 radar fikrine yönelebilirsiniz. Ama dediğim gibi bunun saatlik uridium performansı daha az olacaktır.

Hashirama bunu beğendi.
  7. Hashirama

Hashirama User

peki petin kutu toplama mödülü 3. seviye bana saatlik ne kadar bir kazanç sağlar ?

8. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Pek çok etmen bu hususta fark meydana getirir.

Örneğin:
    • Ar-Ge Kısmet I&II ile Bağlayıcı Işın II kaçta kaç,
    • PET'inizde kaç adet Kurtarılan Mal Protokolü var ve bunların seviyeleri kaç,
    • Katlayıcı Avantaj Paketiniz var mı,
    • PvP mi yoksa normal haritada mı kutu topluyorsunuz.
    Kabaca PvP haritasında diğer etmenler olmadan topladığınızı farz edelim; çok bir şey alamayacaksınız, maksimum 7-8,000 Uridium.

İyi forumlar diliyorum...

9. Yukarıda modun dediği gibi bir çok etmen söz konusu. Tabii modun verdiği değerler gemi ile toplam değerlerdir. Sadece pet için ortalama bir şey isterseniz geminizin topladığının %25-30'u kadar olur diye tahmin ediyorum. Bundan fazla olması pek beklemiyorum.

10. Hashirama

Hashirama User

katlayıcı ile pvp haritasında topluyorum gemim spearhead argem şuanda 5 puan ama pazar günü en az 3 tane kapı açıcam inş 4 ü zorlucam ve radarım yok

11. mantıklı bunu bende yapcam ama ilerde petime daha hiç protokol almadım alınca kesınlıkle kutu toplama protokolü alacam

Luminous bunu beğendi.
  12. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konu üzerinden 1 sene geçmiş, vay be :D

Protokoller ilk aşamada gerçekten çok masraflı olabiliyor. Hele de 34 arge değilseniz ve katlayıcı paketi satın alamayacaksanız kutulardan alabileceğiniz uridium miktarı -kısa vadede- protokol masraflarını karşılamıyor. Zira 12 protokol alayım derseniz indirimsiz 540 bin uridiumu gözden çıkarmanız gerekiyor. Buna -hiç açmadığınız varsayarak- açacağınız 11 protokol slotunun 233 binlik uridium masrafı da eklenince, gerçekten çok masraflı. Ha, uzun vadede getirisi var mı derseniz hala kutu argesiyle dolanan ben :D rahatlıkla söyleyebilirim ki 0 elit harcayarak saatte binlerce uri+ ekstra enerjilere sahip olmak gerçekten çok keyifli :D ama yukarıda bahsettiğim yaklaşık 800 bin uridiumu kaç günde amorti edersiniz bilemiyorum.

Konunun üzerinden çokça zaman geçtiği için kilitliyorum. Dilerseniz sadık dostumuz P.E.T'lerle ilgili diğer bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Aklınıza takılan veya sormak istediğiniz başka bir şey olursa da konu açmaktan çekinmeyin.

Kısa ve gizli bir not düşeyim, bana sorarsanız soğuma dedikoduları gerçek :D

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.