P.E.T. Görünümü Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĜĕœΚuŞu tarafından 1 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu şey hata mı tam bilmiyorum belki birşey eksiktir ama petim 8lv di. 9lv yaptım ama görüntüsü 8lv olarak kaldı. Yani 9 levelde gelmesi gereken kanatlar gelmedi. Bunun nedeni nedir? Bilenler yardımcı olabilir mi?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Çerezlerinizi temizleyerek oyuna giriş yaptığınızda sorun kalmayacağını düşünüyorum.

İyi forumlar

3. Merhaba ,

P.E.T. - 10 Seviyesi arttıkça gövdesi büyür ve yeni şekil alır.

İyi forumlar.

4. Oyunda çıkış butonunu kullanarak çıkıp tekrar girdiğinde düzelir. Düzelmezse modumuzun dediği gibi çerezleri silersiniz yine düzelmiyorsa yarın reset sonrası bakarsınız.

5. modum dediğinizi defalarca yaptım bu sorun bikaç gündür devam ediyor.

6. Merhaba ,

Görsel olarak bir sıkıntı olabilir. Hangi tarayıcılar ile denediniz bilemiyorum fakat Yandex , Maxthon yada Mozilla gibi farklı tarayıcılar ile kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Şuan Maxthon kullanıyorum. Chrome, Yandex, Mozilla da denedim ama onlarda da aynı sorun var.
    Acaba P.E.T. Gövde Geliştirmesi alsam dükkandan düzelir mi?

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Pet gövde geliştirmesi ile petin şekli değişmemektedir.Farklı bir bilgisayardan deneme şansınız var mı acaba ?

İyi forumlar

9. Petinizin seviyesine dikkatlice bakın doğruysa arkadaşınıza veya rasgele birine sorun petin kanatları var mı diye eğer yoksa supporta kullanıcı adınızı ve ıd ekleyerek sorununuzu açıkça belirtin. Sorun sadece sizdeyse pcye format atın :D

10. Başka bilgisayarda da denerim. Deneyince söylerim size.
    Hacı yoldan geçen birine sordum kanadı var mı diye var dedi :D ama bende gözükmüyor :)

11. O zaman 2. yöntem olarak pcye format atacan :D Önbellek temizledinmi?

12. Temizledim ama hala aynı.

13. Pet patlasa düzelirmi acaba.

14. 1 hafta içinde kaç defa patladı ama düzelmedi.

15. Merhaba ,

Bu durumda yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Gerekli bilgilerinizle birlikte durumu anlaşılır bir şekilde yazarak support'a mesaj yollayınız.

İyi forumlar.

16. !BeTeR!

!BeTeR! User

ayn kardeşim support 1 günde ilgileniyo sağolsunlar oraya yaz düzelir ya sıkıntı etme yalnız hemen yaz çünkü haftasonu ccevap vermiyolar bugün cuma 2 gün bekleme boşa sonra :D

17. Tamam supporta yazarım durumu. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Konu kilitlenebilir.

18. kursat_822

kursat_822 User

aynı sorun bendede var bayadır dısarıdan 9 gozukuyo ama ben 8 goruyorum kanatlar yok ucmus gıtmıs her seyı denedım ama olmuyor ama oyunu 2d ye al bıde oyle bak sadece 2d de benım kanatları gorebılıyorum baska pc lerdede aynı goruntu kanat yok (3d ye alısıncada 2d oynamak sıkıntı oluyo o yuzden 3d ye devam)

19. Tamam 2d ye geçip denerim ama 2d güzel değil :D

20. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.