Destek P.E.T hakkinda öneri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve L*A*Z*R*A*İ*L*[LAZ]* tarafından 11 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar merhaba ben cuma günü pet aldim biraz kastim ve 2 level yaptim ancak oto toplama ve hammadde toplayici moduller almayi planliyorum ne onerirsiniz bu konuda.
    Not; Günlük 1-2 saat oynayabiliyorum ve gemimde 6 lf3 var urim ise suan 16500

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Açıkçası şuanda lf3 sayınız az.Lf3 sayınızı arttırırsanız daha iyi olur.Pet için modülleri de 8. seviye olduktan sonra 3. seviye modülleri alırsınız.

İyi forumlar

4. Simdi alsam zarar etmis olurmuyum peki

5. murat1299

murat1299 User

evet seviye3 modülle seviye1 yada2 nin farkı çok fazla seviye 3 alınca diğerlerinin hiç değeri kalmıyor biraz sabredip peti 8 lwl yapınca seviye3 modüller alırsınız

6. seviye 3 protokollerini pet 8 seviye oldugunda alabilrsin ve sana tavsiyem pet 8 seviye olduktan sonta peti kasma artık cunku daha sonrasnda cok yakıt yiyor melet

7. Tom_Cat

Tom_Cat User

bence pet için erken.lf3 ve bo2 tamamla.daha bunun radarı var yakıtı var,8 lv yapması var...

8. lf3 lere ve genaratörlere uri vermek akıl işi degil bence :) kardeşim kapıya uri bassın desen anlarım ama söylediklerini crediyle rahat elde edebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.