P.E.T Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 7 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ben sinekle 5-3 te pala topluyorum ama petim başka petlerle aynı palaya gittiği zaman hep başka petler alıyor. Biliyorsunuz sinek oyundaki en hızlı gemi petim 15 level ve 2 tane radar 3 modülüm olmasına rağmen bir aegisin petiyle aynı palaya gidince benim pet alamıyor palayı. Bunu engellemek için ne yapmam lazım pete hangi protokolü almam lazım? Şimdiden teşekkürler.

2. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

bunun önüne geçemessin hangisi önce ulaşırsa hepsini o pet alır

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Daha önce almasının bir sürü etkeni var.İlk olarak geminizin hızı.Hanginizin gemisi daha hızlı ise petiniz o kadar hızlı olur.Ve ardından internet hızı geliyor.Eğer karşınızdaki kişinin interneti daha hızlı ise o toplar.

Çözüm yolu ise geminizi spearhead gemisi olarak değiştirebilirsiniz.Ya da internet hızınızı arttırabilirsiniz.

İyi forumlar

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

İyi de ben zaten spearhead kullanıyorum. Ve bir aegisin petiyle benim petim aynı uzaklıkta olmasına rağmen aegisin peti alıyor buna anlam veremiyorum.

5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

O petin radar protokol sayısı fazlaysa uzaktan alması normaldir,sizde petinizin uzaklara gitmesini istiyorsanız radar protokelleri sayısını arttırmalısınız.

İyi forumlar.

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Heh istediğim cevap bu şekildeydi saolun moderatörüm konuyu kilitleyebilirsiniz. :)

7. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konu cevaplanmış olup kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.