P.E.T Hakkındaki Yorumlarınız

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 23 Kasım 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buzmavi

buzmavi User

Merhaba,

Ecvil pilotunuz hakkında ne düşünüyorsunuz:)

2. _MuMmY_

_MuMmY_ User

Sağolsun çok yardımcı oluyor ama birde tüp taktırabilsek süper olacak :)

3. benzını kullanmıyo mubarek ıcıyo su gıbı urı daynmıyo

4. karaypli

karaypli User

evet el yakiyor biraz. 3. lv kami neredeyse petin fiyat kadar

5. mazot parası olmasa 10numara çok süper olur aslında ama bölede ıyı kam ısayesınde bu gun sırf talonlardan 20k urı kastım

EnJoyTheLiFe82 bunu beğendi.
  6. Masallah ******* Gıbı ıcıyor mozotu :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Aralık 2013
  7. petin nerdeyse oyunu bırakmamam sebeb olcak özelliği sadece gemiye veya ona bir hasar gelince kami kaza olması cubi keserken canımız çıkıyorki biri bize hasar versin gerçekten onun değişmesi lazım

bir tuşla kamikaze olması lazım birde kami kaza yaparken saçma sapan isabetsiz kamileride cabası

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Aralık 2013
  8. evet üstteki arkadaşın dediği gibi , tek tuşla kami gelsin. Bir de yakıt olayı da kaldırılsın diye abartayım bari :p

9. sagolsun iş görüyor da bu aralar uri yok vip yok evden dışarı çıkarmıyom :)
    arada bi ihtiyaçlarını görsün diye bi iki tur attırıyorum :)

takemyhard ve SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.
  10. Tam bir uridyum israfı U_U'

11. melih

melih User

arkadaşların dediklerine katılıyorum pet yakıtı kredili olsun oyunda herşey uridiumla !!!

12. KorGeneraL

KorGeneraL User

Uzun zaman sonra oyuna yeniden döndüm ve bir çok değişikilkler olmuş yenilikler getirilmiş, pet olması çok güzel ama benim düşüncem aynı şirketten birisi diğer kişinin petini patlattığında yüksek derecede tp ve sp puanı düşürülse çok güzel olur, anlamsızca pet kesen çok sayıda oyuncu var malesef.

Son düzenlenen: 31 Ocak 2014
  13. kami3 ve hammadde toplama gibi kapıda yardım eden modülleri olması cidden cekilmicek bişe ;) Saygılar iyi Forumlar.

14. P.e.t içinde tasarım gelmeli bence o_O

15. pet iyide koca gemiyle 5m km gidioz bedava pete 5km attırıyoz cebimizde yangın çıkıyo *** bu benzin işi oyunun mantığına etti kimse okumasada güzel bi hikayesi var oyunun (herhalde vardır bnde okumadım :D:D) bu benzin bozdu

16. Aynen benzin olayi cok sacma kredili olsun fiyat yuksek olsun misal 10.000 pet yakiti
    15 mil. Olabilir.

17. :D 15MİL Az para mı Ben alırım Ama o 15 m yı bir günde zor kasanlar var ve petlerı vr onlar nasıl alacak öle bişey olsa çok saçma olur

18. Yok sadece misal olarak diyorum :)

19. Peti kesenin ismi seyirdefterinde yazsa süper olacak

20. Aynen Bir yazsa petimi keseni şirket değiştirir oyunu adama haram ederım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.