P.E.T Hakkındaki Yorumlarınız

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 23 Kasım 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Uridium israfı olarak 1. sırada diyebiliriz P.e.t için creditsli donanım da olmalı

2. ProteamAlp

ProteamAlp User

Çok yakıt yiyo grup kapısında işe yarıyor ama 220 bin kalkanım var hızlı konfide sürekli röle ye kami atıyorum gunde 20 k rahat kasıyorum :D

3. 8 sevıye pet fazla yakıt yemiyor ama 15 seviyedeki pet yakıtı resmen içiyor

4. Merhaba ,

İmzanızdaki resim boyutu Forum İmza Kuralları 'nda belirtilen boyutlara uymuyor. En kısa zamanda genişlik olarak 500 ve yükseklik olarak 200 pikseli aşmayacak şekilde düzenleyiniz.

İyi forumlar.

5. pet cok güzel bir yenilik darkobit icin olmadığı zaman oynayamıyoruz
    fakat nicin 1 tane :) 2 tane olsun 3 tane olsun 1 savaşsın 1 i tamir etsin 1 i kutu toplasın :)

6. bence petin yakıt fıyatı %15-20 düşürülmeli harcadığımız uridiumun geri dönüşü ayları buluyor ve vuruşunu da %10 gibi falan artırsak daha iyi olur en önemliside kısa yol tuşları bütün klavye tuşlarına istediğimiz modülü kaymamız gerek en önemlisi bu açma kapama olduğu gibi tamir etmekde olması gerekir savaş esnasında sadece elitler değil oyuncularada biraz şans tanımak gerekiyor bence

7. tek tuşla kamikaze istiyoruz :)

batırdın bizi petin yakıtını fullesek 75 mil :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Şubat 2014
    skayra1 bunu beğendi.
  8. kaluz

kaluz User

pet olmazsa olmaz...ama merhamım;avantaj kutularında lazer olanları farklı renk yada desende yapsanızda haybiye almasak,ihtiyacı olanlara kalsa...konunun biraz dışında kaldı ama nere yazacağımı bilemedim

9. Gemiye yakıt almıyoruz, neden pet e alalım ayrıca çok pahalı.

10. buzmavi

buzmavi User

Ne gibi mesela? Fikirlerinizi duyalım

EnJoyTheLiFe82 bunu beğendi.
  11. Radar filan olsa iyi olur pala haritasını komple gezebilse mesela çok iş görür bende radar modulu filan var ama baskalarinin gelismesine cok yardimci olur, malum gg kapilari cok yararli. Creditsle alınan modüller aynı özellikte olsun ama süreli kullanım gibi bi farkı olabilir

12. ben pete kamikaze attırıyorum -70 uri geliyor pet 7 lvl kamikaze 1 lvl acaba tamirat içn mi alıo uri öleyse çok saçma olur çok uri israfı yaptırıo

13. Pet güzel şey ya :D

14. Sah.Ve.Mat

Sah.Ve.Mat User

Pet Az Yakıt Harcasa Çok Süper Olabilir.

15. Merhaba ,

İmza kısmındaki resim forum imza kurallarına uygun değil. Genişlik olarak 500 ve yükseklik olarak 200 piksel'i aşmayacak şekilde düzenleyiniz.

>>> iPad Kazanmak İster misiniz ? Detaylar İçin Tıklayın <<<

İyi forumlar.

16. Kral-87

Kral-87 User

PET im yok ama en sonda alcam bence iyi bişi kapı yapmada kami süper işie yarıyo :)

17. UnLiMiTeD

UnLiMiTeD User

Pet yakıt fiyatları pahalı onun dışında güzel

18. bence petin özellikleri ayarlana bilmeli yani toplayıcı tıcaret kamıkaze her sey tuslara ayarlanabılmeli ve kamı kaze ıcınde senın saldırındada patlamalı yanı karsıdan ıllakı ates alması gerekıyor gemının yoksa kamıkaze calısmıyor bırde bu aralar kamıkazeyı actıgın anda pet neredeyse o rada patlıyor yada gec patlıyor hasarı vermedıgı zamanlar oluyor

19. Prophecy

Prophecy User

Petim beni sevmiyor evden kaçıyor :D

GREED bunu beğendi.
  20. petlerin yakıtı kredili sisteme dönülmesini istiyoruz. bu hem gelişmekte olanlar ve hem gelişmiş olanlar için çok iyi bir gelişme olacak.böyle bişey mümkünse olmasını istiyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.