P.E.T Hızı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve liberty34 tarafından 21 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. liberty34

liberty34 User

Daha yeni PET aldım otomatik kutu koydum içine fakat PET inanılmaz arkada kalıyor. Forumda okuduğum her yerde PET'in gemimin hızından %30 daha hızlı olduğu yazıyor ama benim PET ekranın dışında bile kalıyor. İlerlerken onu beklemek zorunda kalıyorum yoksa bir şey toplayamıyor bana yetişmeye çalışmaktan. Leonov kullanıyorum şuan hız 500 civarı.

2. xxl-vega

xxl-vega User

Öncelikle leonov ile kutu toplama, ya vegaya ya da spearhead'e geç. He ben hangisi daha hızlıysa ona geçeyim dersen spearhead alman gerekecek. Ayrıca 12 tane hız jeneratörü de gerekli. Bir de hızını promerium ile beslersen 588 hıza ulaşırsın(max.)
    Ben %30 daha hızlı diye bir şey duymadım, ama öyle de olabilir :D Ekran dışında kalmasının sebebi arkadan kutu toplayarak gelmesi. Ama tabiki arada belirli bir menzil var(atıyorum 500). Şimdi petin kutuyu toplarken sen 500 menzile ulaşıp aştığında petin toplamayı iptal eder ve sana yetişmeye çalışır veya 500 menzil içerisindeki bir kutuya geçer(eğer görürse). Ben ne yapmalıyım bu konuda? dersen öncelikle otomatik toplayıcı 3 alman gerekecek, ardından ise protokol slotlarına birkaç adet radar protokolü koyman gerecek. Bunları yaptıktan sonra daha rahat kutu toplayacaksın emin ol ;)
    Not: Her şey 3. seviye olmalı.

EDİT: Söylemeyi unutmuşum: petini önce leonov ile şirketinin ilk 4 haritasında 8 levele kadar kasman gerek. Yoksa 3. seviye protokol-modül alamazsın. En çok görev yaparak petin level atlar. Ve bunu sakın unutma; görevi bitirirken petini açık bırak. Kapalı iken aldığın tp pete işlemez.
    İyi oyunlar :)

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şimdi gemi giderken önde olması mantıken hata zaten yani normal koşullarda arkada kalabilir. Bazı durumlarda yani modüllerde bu hız olayı devreye giriyor. Gemi hızından %30 daha hızlı deyince kafasına göre gemiyi sollayıp geçip fark atacak anlamını çıkartmayın. :)

••ΔTLΔS•• bunu beğendi.
  4. %30 hızlı olmasının sebebi menzilden çıkınca geminin yanına geri dönebilmesi için

5. aynen menzilden çıkınca hızlanıyor pet

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İnternet hızıda petin toplama hızına etki etmektedir.

İyi forumlar

7. Pet size yetişebilir ve fark ettiyseniz düz yolda giderken arada durarak gider. Çünkü sizi geçmez :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.