P.E.T. Hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *_*๓є๔๔คђ*_* tarafından 20 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar,ben pet almayı düşünüyrum da bana faydası olur mu acaba?

gemim goli 1 iris 5 flax 5 lf3 gerisi lf2 11 seviyeyim sizce uri kasıp petmi alayım yoksa iris mi alayım?

pet alsam yakıtı bana masraf olucak diye korkuyorum?

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Pet şu an için sana gereken birşey değil.Hedefin lf3 ve bo2 ler olsun.Onları fullediğin zaman irislere yönelebilirsin veya pet alabilirsin...

3. pet alma gemin en azından 8 iris 16 bo2 ful lf3 olana kadar bekle pete harcanan uri 50 bin le bitmiyo gelişmeni engeller alırsan

4. Peki ilk olarak iris mi fulleyeyim lf3 mü?Ben şöyle düşündüm ilk 3 irisi uri.ile alayım gerisine lf3 alayım?

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle iris,lf3 ve Bo2 kalkanlarınızı tamamlamalısınız.

Leonov gemisi ile eski haritalarda kasmanız daha kolay olur.

Pet almanız sizin için daha erken.

Keyifli forumlar.

6. Peki leonov ile eski haritalarda günde 7 8k uridium kasmak için ne yapmam gerekir?

Bir de leonov ile grupça kristallon ve cubi kesebilir miyim?

Tek hangarım var.Açık artırmadan lronov aldım ama yerleştirmedim.Ben açık artırmadan tekrar goli alsam o da leonov gibi durur mu yerleştirme bölümünde?

Arkadaşlar yokmu yardımcı olacak birisi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ocak 2015
  7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Leonav ile yeni haritada kasılmanızı tavsiye etmem çünkü yeni haritada leonovun darbe puanı ve vuruş gücü çok zayıf kalıyor. Ama eski haritada vuruş ve darbe puanı iki katıdır.
    Evet durmaktadır.

Ayrıca forum kuralları gereğince alt alta mesaj yazmak yasaktır. Hoş bir görüntü teşkil etmemektedir.

İyi Forumlar

8. Özür dilerim,benim klanım arada grupla tallon bos tallon falan kesiyor ben onları kastetmiştim o da mı olmaz?

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İsterseniz kasılabilirsiniz ama benim size tavsiyem goli veya vega ile yeni haritada kasılmanızı tavsiye ederim

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.