P.E.T için Yardım !! (Acil)

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by BlackGhost™, Sep 27, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Uzatmadan hemen konuya giriyorum ben peti alalı 2 hafta oldu ve şimdi 9lvl kami3 toplayıcı 3 var.Kami3 ü atıyorum kristallon uzaktayken başka yerlerde patlıyor ben boss krisin etrafında döne döne kesiyorum ama pet gidiyor bir yerde duruyor ve orada patlıyor menzil sorunu olabilir diye düşünüm ama siz daha iyi bilrisiniz hızlı hızlı yazdım protokol yok yardım lütfen...

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

peti kamikaze moduna alınca yaratığın aldığınız zamanki yerine göre hareket eder belki biraz daha ilerler öyle atar pet kamikaze atarken yaratığın sabit bir yerde durması gerekir hareketli iken bir yerde durur ve patlar o yüzden oyuncular kamikaze atarken durup öyle atarlar

iyi forumlar

BlackGhost™ likes this.
  3. Çok teşekkür ediyorum modum ama K/A/B/U/S öyle yapıyordu , hareket ederken yapıyordu ama uzmanlık işte :D

Edit : Konu kilitlenebilir...

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

evet biraz usta olmak gerekebiliyor ben şöyle yapıyorum hareket ederken atıyorum sonra petin durduğu yere çekiyorum öyle yapıyorum yani :)

konu kilit

iyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.