P.E.T ile nasıl kutu toplanır ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Manque tarafından 22 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Manque

Manque User

Merhaba arkadaşlar ben oyuna başlayalı 5 ila 6 gün gibi bir süre oldu bu yüzden neredeyse oyunla ilgili tüm konular hakkında bilgi eksiğim var. Bu nedenl konu açma gereksinimi duydum sormak istediğim şey:

Arkadaşlar, öncelikle P.E.T ile kutu toplama olayı dikkatimi çekti biraz araştırdım ama tam istediğim bilgiyi elde edemedim. P.E.T ile sağlıklı bir otomatik toplama işlemi için bana gerekenlere ve uygulamam gereken adımlara inclikle ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz sevinirim

2. Merhaba,

Öncelikle pet için 50.000 uriudum toplayıp pet almalısınız ve kutu toplama modüllerinden dükkandan alıp hangarda ekipman olarak donatmalısınız petin içine.
    Bu toplama modüllerinin 1. , 2. ve 3. seviyesi var ve bu modül petin etraftaki kutuları almasını sağlar.İlk 2 seviyeyi arkadaşlara fazla tavsiye etmiyoruz çünkü onları alıp donatırsanız pet fazla uzak yerlerdeki kutuları toplayamaz.3.Seviyedeki modülü almak için petinizin 8 level olması gerekiyor petinizin level atlaması sizin aldığınız tp lerin %5 ini kendine alarak gelişmesi ile olur.Ama geminiz tp aldığı esnada pet inizin açık olması gerekir.
    Ayrıca petin protokolleri vardır.Radar protokolü petinizin daha da ileri gidip kutu toplamasını sağlar.
    Tabii ki petinizin kutu toplama işlemi bedava olmuyor petiniz için sürekli pet yakıtı yenilemeniz gerekiyor.Ve bu pet yakıtı uriudum ile dükkandan alınıyor.
    Ama yeni başladıysanız pet den önce sizlere pet den önce kendinizi kasmanızı lf3 ve b02 alarak ya da iris alarak gelişmenizi tavsiye ederim.

İyi Forumlar

3. Pet 8 lvl olacak ki 3. seviye modüllere erişeblesin. Ardından alman gereken şey 3. seviye otomatik toplayıcı (37.500 uridium) bunu radar protokolleri ile destekleyebiliğrsin menzil arttırmak için. Fazladan verim içinse katlayıcı (kutu içeriğini ikye katlar) kullanabilirsin. 8 lvl pet yapman lazımki modülleri 3. seviye alabilesin. Çünkü 1. ve 2.seviye modüller (ne olduğu fark etmez) çöp direk. Verimsiz modüllerdir. Otomatik toplayıcı sayesinde bonus, avantaj, etkinlik kutuları ve yaratık kargolarını toplayabilirsin, ancak yakıt ve pet modülleri masraflı olacaktır. Pet ciddi uridium yiyen biraraç bunu unutma. Basit bir yeni hesabın kaldırabileceği yükten çok ağır.

Başka bir konuya gelirsek, bu zamanlarda yeni başlayan herkes pete hevesleniyor. Eskiden oranolmazdı. Herkes kutu derdinde çünkü pvpler kutu toplayanlar ile dolu yenilerden bende uridium istiyorum diye hevesleniyorlar. Unutmayın bunu o arkadaşlar gibi yapman BAN sebebidir hesabınız sınırsız kapatılır. Program kullandığınız an tehlikedesiniz. Yeni başlayanlar bakın herkes yapıyor diye gaza gelmeyin vallahi kevgir olursunuz. Haa elimle toplayacam diyorsan(artık kaç kişi bunu yapıyor bilemiyorum) sorun yok ancak o zamanda başka sorunların var demek.

Haritası fark etmez ancak pvp terih edilir fazladan uridium geliyor diye. Yalnız bir akıllı siz değilsiniz ya. Kamufile dolaşan adam, sıksan işine devam eden karşılık vermyen gemiler. Bunun anlamı ne? Beleş xp çiftliği. Oradakiş herkes kolay av durumunda. Ve bunu yapan gemiler hızlı gemiler ki herkese yakalanmasın. Oradaki gemilerin hızı 588. Ufak gemilerden ortalama hesaplardan kurtulursun bu hızla. Ancak oraya adam avlamaya gelen insan
    (bende dahil olmak üzere) pusat kullanıyorki bununda hızı 588 yani ne olursa olsun açık avsınız. Çok fazla toplatmazlar haberin olsun. Yeni başladım diyorsun heveslenip uridiumu pete kutuya yatırma ziyan olur biraz toparlanması lazım hesabının. Pet zengin işi. Unutmayın bunu. Eğer takılan varsa cubicilere takıl çok daha fazla uridiumkasarsın, verdiği tp şeref ve kredide cabası. Seviye yapıp yeniye girmeye çalış sen.

Yok yinede iflah olmam toplarım diyorsan ikinci soracağın soru nasıl gemi kullanmalıyım olacaktır. O hıza çıkabilen 2 gemi var. Sinek ve pusat, full en iyi hız ve promerium geliştirmesi ile. Eğer bu ikisinden birini sağlayamıyorsan sen kutu toplamayı baştan unut. Diroit ve gemitamirine harcadığın uridium kastığından daha fazla olacaktır. Çöpolan pek parasından bahsetmiyorum bile.

Ve yine söylemesi bunu yasak yollarla yapan çok ve onları videoya çekip ihbar edenler var. Sende onlar gibi onlrın yanında takılırsan aşırıya kaçarsan ihbara maruz kalabilirsin. Sebepsiz ban bile alabilirsin. Şuan bu konuda dengeler bozuk, ve böyle bir hesap pet için uygun değil. O para ile
    bo2 yada lf3 al cubicilerle takıl talin talon kes KAT BE KAÇ FAZLA URİDUM VE KREDİ KASARSIN.

Benden söylemesi, kendine dikkat et ve heleki
    bu haldeyken bulaşma...

4. senberk99

senberk99 User

Petinize otomatik toplayıcı modülünü almalısınız.8 level yaptıktan sonra 3.levelini alabilirsiniz(37.500 uridium).Radar da alırsanız petiniz haritayı daha fazla dolaşacaktır.

5. Manque

Manque User

3. seviye radar , otomatik toplayıcı 8. seviye pet gerçekten ağır şuan benim için ama pet ile ilgilenmemin ilk sebebi darkorbitin benim için bir yan oyun niteliği taşıması yani 7 /24 darkorbitte değilim bu nedenle ben oyunda değilkende ufakta olsa gelir elde edebilmek fikri hoş gelmişti merak ettiğim şey 8. seviye ve 3. seviye protokol ve oto toplaması olmayan pet hiçir iş görmezmi eğer görmüyorsa oyunu bilen biri olduğundan oyuna yeni başlamış biri olarak izlemem gereken bi kaç adıma ihtiyacım var ( açtığım konudan sapıyorum gerçi ama ) zahmet olmazsa o adımlar hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim. ( Dediğim gibi oyuna yeni başladım goliath 8flask oyuna başladığımızda görevlerden gelen kadarda uridium kalkan ve hız jen. ve 3 tane lf3 var 60k da uri )

6. Merhaba,

Tarayıcınıza bağlı olarak süreleri değişsede darkorbit ekranında herhangi tıklama yapmayıp petin kasmasını bekliyorsanız bu gerçekleşmeyebilir.Çünkü şayet oyunda herhangi bir müdahale yapmayınca belli bir süre sonra sizi oyundan atıyor.Tekrar bağlanmanız ve peti tekrar açmanız gerekir.
    Size tavsiyem oyun ekranına tıklama yapmadan açık bırakın ne kadar sürede sizi oyundan attığına bakıp ona göre hareket edebilirsiniz.

İyi Forumlar

7. Eğer böyle düşünüyorsanız zaten ölü yatırım. Kendimden örnek vereyim oyun açık ama başka ekran ile uğraşıyor isem 30sn içinde oyun zaten bağlantıyı kesiyor. Kimisi biraz daha uzun zaman görüyor ama size verebileceğimvakit maksimum 10 dakika. 10 dakka sonra zaten sistem oyundan atacaktır bu üsrede uri falan toplayamazsınız. Zaten sabit duracaksanız menzildekikutu azalıcak ve düşman hedefi olacaksnınız bariz şekilde birde sistem atacağını düşünürsek o uri ile rsb alsanız dahi (ki bunu tavsiye etmiyorum) daha çok faydasını görürsünüz.

8. Manque

Manque User

arkadaşlar eğer internet tarayıcınız açıkken darkorbitin oyun sekmesi açık ise oyunu alta atar yada alt+tab yaparsanız dediğiniz gibi bağlantıyı keser ama sadece oyun sekmesini açık bırakır ve oyunu alta atmak yerine internet sayfasını olabilen en küçük ölçüye getirdiğinizde 4x3 cm lik bir boyutu oluyo onuda alt taraftaki kısayol çubuğunun altına saklayabiliyosunuz böyle yapınca oyun açıkmış gibi algılanıyo ve bağlantı kopmuyo en azından kendim denemiştim bi 3 saat kapanmamıştı. bu arada yorumunuzda adı geçen ''rsb'' nedir ?

9. Bak bu teknik fena değildi sekmeyi değiştirince ya da dediğn gibi alt+tab yapınca kapanıyor :D Denemek lazım ama yinede güvenli değil. Çok az toplar ve açık hedef. Rsb ye gelince "hızlı solvo mermisi" diye tabir edilir. Çok seri ateş eder (normal merminin yaklaşık 3 katı hızla yanlış bilmiyorsam) ancak diğer mermiler gibi daimi kullanılamaz soğuma süresi mevcuttur. Hızının yanında x6 vuruş gücüne sahiptir, özel zamanlada satışa çıkar adedi 5 uridiumdur. Genelde x4 beyaz ile karıştırılarak kullanılır. Bu durumdaki bir gemi için gerek olmayan bir mermi. Ordan burdan elde edilmez ve yaratığa sıkılamayacak kadar pahalı bir mermi. Mantıksız bir yatırım örneği vermek için kullandım.

10. Manque

Manque User

Zaten bu pet işi baştan olumsuz ise benim yeni başlayan biri olarak şuan ne yapmayı hedeflemem mantıklı olur ? Oynadığım Serverde iris 60-70m lf3 25-35m B0-2 LER 10m civarı hız jeneratörleride 3-5m civarı sizce neyi credi ve neyi uridumla almalıyım dahası bunlardan başka alma gereksinimi olan item varmıdır ?

11. Uridium çekmiyorsanız ilk iki çekiyorsanız ilk 3 irisi uriile alabilirsiniz ancak daha fazlasına uri harcamayın kredi ile alın. Bulabilirseniziyi bir klan (buraya dikkat klan vergi kesip para atmayabilir) ya da oyuna sık giren birkaçkişi bulup onlarla grup olarak kasılın. Uridiumu öncelikli olarak hız jenaratörlerine basın kredi ile kalkanlara yüklenin. Hıları tamamladıktan sonra uridium ve kredi ile birlikte hem kalkan yüklenin. Kalkan ve hız tamamlandıktan sonra lf3 almaya başlayın. Birde server neydi paylaşırsanız sevinirim.

12. Manque

Manque User

TR3 Sunucusunda oynuyorum şuan

13. Dediğim gibi ilk 2 irisi uridium ile alın gerisini kredi ile tamalarsınız ancak irisekredi basmadan önce yukarıda bahsettiğim şekilde kalkanları ve silahları doldurmanız lazım. Geminizin içi ve elinizdeki iris tam elit olunca (flaxlara gerek yok) bir iris daha alın. O irisin içinide silahla doldurun (lf3) ardından bir tane daha iris alın kredi ile. Bu dediğim yöntemde ilerlemeniz en kolay ve hızlı doldurma yollarındandır. Çok aktif oluyorsanız ilk 3 haftadan sonra zaten nerden nereye geldim ben sorusuna güzel cevaplar verebileceksiniz.

14. Manque

Manque User

haha :D güldürdün kardeş :D Tam Elit kavramı geminin oluşabileceği en iyi build imi ifade ediyor ? eğer öyleyse tam elite kalkan ve silah geliştirmeleride dahil mi ? birde söylediğin şekilde gemiyi tamamladığımda x1 lazerler ortalama ne kadar vurur ? çünkü örneğin benim silahlarımla 2450 azami hasarım var 2k - 2.4k vuruyorum dediğiniz şekilde dizdiğimde oluşacak azami hasar 4.5k civarı x1 lazerlerle 10k gibi hasarlar nasıl çıkarıyor insanlar ?

15. Tam elitten kastım o değil :) irisleri gemideki lf3 bo2 ve hızların elit olmasıdan bahsediyorum geliştirmesiz halde. 10 iris 10 havoc 35lf4 16 seviye geliştirmeli iris ve silahlar 10kya yakın rakamlar görürsün x1 le :D Benim kastedtiğimşuan sizin için 8 iris tam sayıda hız bo2 ve lf3 leri içeriyor geliştirmesiz. Ben 9 iris(9ar lvl) 3 lf4 (3er lvl) burgu dizilimi ile 6.5k görüyorum x1 de yanı dediğim gibi lf4 ve geliştirmeler tam olunca 10k görülür.

Direk oradaki tam elitide irisialdıktan sonra içine lf3 leri koyun (tamamlayın) daha sonra bir iris daha alın demek için söyledim. İçinde lf3 yoksa irisin bir iris daha almak için çabalamayın. Ben eski oyunculardanın benim zamanında 8 iris full fl3 gemi sıralamaya girerdi :D Elit derdik ordan alışkanlık :D

16. Manque

Manque User

anladım :D herşey için saol kardeş çok zahmet verdik sana soru üstüne soru sordum konu dışına çıkıp zahmet edipte çevap verdiğin için çok saol kolay gelsin çok yardımcı oldun

17. ALAYINA

ALAYINA User

Atiyor beni 10 dk ya kalmadan mozillada

18. Estağfurullah yardımım dokunduysa ne ala :D Serverlar aynı olsa oyunda da dokunurdu belki ama artık buna da şükür :D Başka sorun olursa yanıtlamaya çalışırım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.