P.E.T kamikaze sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ysnkrmz12 tarafından 27 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ysnkrmz12

ysnkrmz12 User

merhaba yeni pet aldım kamikaze modülü aldım ama kami atmıyo bunun nedeni nedir

2. Merhabalar;

Petinizin darbe puanı yüksek olduğundan olabilir petinizi 1 kere kesin tekrar deneyin.Yengeç uçuş düzeninde kamikaze patlamaz.

İyi forumlar.

3. ysnkrmz12

ysnkrmz12 User

tepimi ben kestigimdemi kami atıyo

tamam bide çöpleri ve paladiumları neyle toplicam ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Nisan 2015
  4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle alt alta mesaj yazmak ( Flood yapmak ) Forum Kurallarınca yasaktır ve görüntü kirliliği yaratmaktadır.

P.E.T. ' inizin Kamikaze yapması için , Geminizin yada P.E.T. ' inizin darbe puanlarının kritik seviye ulaşmış olması gerekmektedir.

Kamikaze açıklamada belirtildiği üzere , Son bir Darbe mantığı ile çalışır. Yani P.E.T. ' inizin darbe puanları azalırsa , Kamikaze yaparak kendini feda eder.

NPC ' lerden düşen Kargo Çöplerini ve Avantaj Kutularını toplaması için ; Otomatik Toplayıcı Modülü

Palladium yada Diğer Hammaddeleri toplayabilmek için ; Hammadde toplayıcı Modülü almalısınız.

Eğer ; P.E.T. Kullanım Kılavuzu linkine tıklayıp , konuyu incelerseniz , P.E.T. Hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Tüm sorularınızın cevabı o konuda mevcuttur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.