p.e.t kamuflaj

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polemikk tarafından 17 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. polemikk

polemikk User

haritada sıkca rastlıyorum pet ler birden bire ortaya çıkıp paket topluyor sonra tekrar kayboluyor o nasıl yapılır

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Temmuz 2015
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Eğer normal bir şekilde kamufle alırsanız zaten petiniz kutu toplarken topladığı anda kamufleden çıkar ve toplama işlemi bittikten sonra tekrar kamufleye geçer.

İyi forumlar

3. polemikk

polemikk User

birde bazı gemilerin üzerinde kubbe şeklinde bir koruma var insta kalkan benzeri bişey ama düşmüyor gemi patlayana kadar kalıyor o nasıl yapılır

4. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Bahsettiğiniz "Yetenek Ağacı"ndaki "Kalkan Enerjisi" dır. Kalkan enerjisini tamamlarsanız (5/5) geminizin etrafında örümcek ağı şeklinde bir koruma ağı görürsünüz.

Keyifli forumlar.

5. polemikk

polemikk User

onu yapmak için günlük dosyası gerekiyor sanırım oyun hergün bir tane vermiyormu bunu hep aynı yerinde sayıyor

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aldığınız günlük dosyalarla Arge oluşturabiliyorsunuz.Sizin şu anda Argeniz kaçtır.

24 argeye göre ayarlı kalın sıkma tarzında Kalkan enerjisi 5/5 olduğunda dediğiniz şekile ulaşabilirsiniz.

Gemi Gövdesi I 2/2
    Mühendis 1/5
    Kalkan Enerjisi 5/5
    Kelle Avcısı 2/2
    Gemi Gövdesi II 3/3
    Kalkan Sıklığı 5/5
    Ayarcı 3/5
    Kelle Avcısı 3/3

Keyifli Forumlar.

7. polemikk

polemikk User

ben daha hiç arge yapmadım günlük dosyası yok oyuna girerken her gün veriyor ama bende birikmiyor dikkat ediyorum günlerdir 17 tane var hiç artmıyor ayrıca oyuna girerken atlama kuponuda verdiğini söylüyor ama o da yok

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Günlük giriş bonusu 1. günden itibaren 5 gün girdikten sonra 1 tane araştırma dosyası vermektedir. 5. günden sonra hiç kaçırmadan devam ederseniz sadece 5. gün bonusunu alırsınız diğerleri verilmez. 1 gün bonusu almazsanız başa döner.

Atlama kuponuda 3. gün bonusunda sadece alabiliyorsunuz. Atlama kuponunu Anasayfa>Hangar bölümündeki tabloda görebilirsiniz.

İyi Forumlar.

9. polemikk

polemikk User

teşekkürler

10. Merhaba ,

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

11. polemikk

polemikk User

başka sorum yok teşekkürler

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.