P.E.T. Kasma Görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mdmd70 tarafından 22 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

P.E.T. Kasma görevi gelsin mi?

1. Evet gelmeli.

oy sayısı 7
    50,0%
  2. Hayır gelmesin,zorluk olsun.

oy sayısı 7
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mdmd70

mdmd70 User

Arkadaşlar biliyoruzki bize gelen tecrübenin sadece %5'i P.E.T.'e gidiyor ve bu çok fazla az bir oran,bence P.E.T.'e özel giden,orta düzey yapılabilen bir görev olsun bizim gemimize herhangi birşey (TP-URIDIUM-ŞEREF VBVB.) gelmesede olur P.E.T.'e TP veren bir görev olsun yeter mesela benim 16 level ile 10 level çarım var 16 levelda kolay 1 kaç günde kasılır en fazla bir hafta peki 16 level aşağılar napıcak? Zaten 16 level görevlerindende 350 bin tp falan geliyor bana katılıyorsanız lütfen destek olun.

2. melih

melih User

bu yeni gelen görev sisteminde 57 m 800 k tp alınabiliyor görev bittiğinde peti açarsan çok iyi kasarsın

3. mdmd70

mdmd70 User

Hangi görev? 16 level'ım ve bende yok...

4. 17 ve 18 de geliyor galiba .. veya 19 baka bilirsn görev denetim kulesinde kilitli görevlere bak yazıyordur orada ..

5. mdmd70

mdmd70 User

Tamam 18-19 olanlar hızlı kasar,düşük level'lar n'apacak?

6. düşük lelvel pet alamaz zaten onun için merak etme ama aldı mı o zman yanlış yaptı

7. melih

melih User

senin levelin yetmiyor o zaman kardes 19 level olanlara görünüyor ama her levelin tp si yine yüksek 24 m 800 veren var 12 m verenler de var

8. arkadaşım 15 -16 seviye de 6-7m arası tp veren görevler var çok rahat atlatırsın

9. Zorluk olsun diye seçenek var ama zor değil....

C☆-AYYILDIZ-C☆ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.