P.E.T kombo kalkan yenileme modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™ØŁÜMÜN½HΛβΣя©İ$İ™ tarafından 2 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

OLMALI MI?

1. EVET

42,1%
  2. HAYIR

36,8%
  3. GELİŞTRİLMELİ

26,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Resim gözükmüyor, ayrıca 3. seviye saniyede 30k dolduruyor ve 7 saniye boyunca dolduruyor demiştin.

2. resimleri incelersen hepsini yeniledim aslına online modum varsa konuyu sıfırlayabilir :D

3. Şimdi gözüküyor ama yine 25.000x7=175.000 bu da fazla bence.

4. TC-İZMR

TC-İZMR User

Bence de gereksiz. Kalkan yenileme desteği ile gezebilirsin onun yerine. Savaşırken de canın kritik indiğinde elmas uçuş düzenine geçersin. Zaten Kombo Tamir kullanıldığında eşitsizlik olmuş oluyor. Savaşma sırasında kullanabiliyorsun çünkü. Ema atıp insta bastığında kombo tamiri kullanabiliyorsun çünkü. Bence gereksiz olmuş. Yani adam yengeçe geçip dediğin gibi kalkan bassa o adamı kolay kolay deviremezsin zaten. Full elitler için düşünme sadece. Flaxla oynayanlar da var.

5. Resmen düşüncelerimi özetledi. :D

6. terminatör oyunu olumsuz yönde kullndığını anladım neden gereksiz yere post atıp duruyorsun ?

7. Post kasmak yönünde bir çabam yok sadece fikirlerimi ifade ediyorum sonuçta Güncelleme ve Fikir Havuzu'ndayız burada herkes kendi fikrini ifade edebilir.

8. fikrini tam 7 kez ifade ettin diğer oyuncuların sürekli olumsuz yorumları görmesine sebep oluyor olabilir misin acaba ?

9. Eh, eğer sen cevap verirsen ben de cevap veririm değil mi? Yani sen cevap vereceksin ama ben susacağım, böyle mi yapmalıyım? Ama bir dahaki mesajında sana cevap vermeyeceğim, ban almak istemiyorum, zaten çoğunlukta hayır oyu kullanmış.

10. tartışmanın bu noktaya gelceğini bilseydim cevap vermezdim yinede yorumların için sağol

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.