P.E.T Kullanımı Ve Pala

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pacenko35 tarafından 14 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pacenko35

Pacenko35 User

Yeni pet aldım ve hammadde toplayıcı modülü aldım ama pet sadece benim etrafımdaki maddeleri topluyor. Benden bağımsız nasıl toplar maddeleri ?? 3.seviyede daha. Bişey almam gerekirmi başka.

2. Merhaba ;

P.E.T'inizin daha uzaklara gitmesi için Radar Protokolü satın alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

sheyyal bunu beğendi.
  3. Pacenko35

Pacenko35 User

tamamda milletin pet koca haritayı turluyo bu nasıl olucak başka bi bilginiz yokmu yahu

4. Radar protokolü alırsanız sizin P.E.T'inizde koca haritayı turlar. Merak etmeyin, burada boş bilgi vermiyoruz. Burada yazmış olduğumuz A harfi bile bir şeyi ifade ediyor.

Keyifli Forumlar.

5. Temenni... Müdahil... Bu kadar kasmana gerek yoktu. BonusRasta haklı. Başvuruyu yaparken bile sorulardan bir tanesinde oyun deneyimin soruluyor. Yani modların sana yanlış yada boş bilgi vermesi pek mümkün değil.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlar sanırım konuya gerekli cevap verilmiş kısacası pet'inizin mesafesini genişletmek istiyorsanız radar almalısınız ama 3 lvl olması en garantisidir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.