P.E.T. Kutu Toplamıyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FLOOM-DOĞU04[N.1] tarafından 8 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LEVEL 15 PETİMDE 8 tane level 3 radar ve level 3 oto toplayıcım olduğu halde petim 2 cm ötemdeki kutuyu görmüyor dibimden ayrılmıyor aynı soruna sahip birkaç insan daha var galiba başka arkadaşların aynı düzenle peti haritanın yarısını görürken benimkisi sadece oyun ekranımın içine giren kutuları topluyor aynı durum palladium için de geçerli yardımcı olur musunuz lüften durum 1 aydır böyle

2. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Kutu toplama işi zaten böyledir pet ekranınızda çıkan kutuları toplar. Palladium gibi sürekli gezemez. Sizin haritada aktif olmanız lazım ki pet ekranın gördüğü kutuları toplayabilsin fakat her gördüğünüz kutuyu da toplamaz tabi ki :).

Aynı durum palladium için de geçerli ise lütfen Support ile iletişime geçiniz fakat kutu için durum hata değildir.

İyi Forumlar...

3. aynı durum palladium için de geçerli anlamadığım şey insanların peti haritanın yarısını gezebiliyor örneğin adam x-8 de istasyonda dururken peti haritanın yarısını geziyor benimki yerinden ayrılmıyor çok garip

4. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Gemi sabit durduğu takdirde pet palladium haritası dışında kendi başına o kadar ayrılamaz yanınızdan bir yanlışlık var efendim. Palladium haritasında ise de pet toplarken, toplayacak palladium bittiğinde geri döner ve sandığınız kadar da uzaklaşmaz yanınızdan.

Bir sorun olduğunu düşünüyorsanız lütfen Support ile iletişime geçiniz, bir sorun var ise buradan maalesef yardımcı olamayız.

İyi Forumlar...

5. gemim devamlı hareketli ama support ile iletişime geçtim konuyu kapatabilirsiniz teşekkürler

6. Clas2

Clas2 User

Öncelikle Selamın Aleyküm Petimde;

11 Adet 3. Seviye Radar
    1 Adet Oto Yağma 3. Seviye Var

Ama Bunlara Rağmen P.E.T. Yanımdan Ayrılmıyor.

Acil Yardım Lütfen.

7. Mcqeen

Mcqeen User

Gemin yavaş. 360 hızla ne toplamasını bekliyorsun :D Hem seninde haraket etmen lazım.

Clas2 bunu beğendi.
  8. Clas2

Clas2 User

Nasıl yani gemimin hızıyla ne alaka ki adamlar sabit duruyor petleri hareket ediyor devamlı

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  9. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Petiniz modülünüzün radarı içerisinde çalışır. O alan içerisinde var ise toplanacak kutu gidip toplar. Eklediğiniz protokoller pet açıldıktan sonra devreye giriyor. Bunu teknik ekipden felan almadım oyun tecrübemde buna şahit oldum. :)

İyi Forumlar.

Clas2 bunu beğendi.
  10. Clas2

Clas2 User

Çok teşekkür ederim yorum için ama anlamadım ben birazcık daha açıklarmısınız

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  11. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

3. seviye Oto Yağma modülünün menzili 2.500. Bu menzilin merkezi geminizdir. Bu alan içerisinde bir kutu çıkarsa gidip toplar. Eklediğiniz protokollerle alan dahada büyür sizde 2 katı olmuş durumda. Açıldıktan sonra 2.500 lük sınırın ötesini de algılamaya başlıyor ve orada da kutu var ise sırasıyla almaya gidiyor.

Resimle anlatayım:

Aşağıda Siyah dikdörtgen geminiz.
    Dört köşeli yıldır Pet.

Sarı alan 2500 lük Oto yağma alanı.
    Turuncu çember pet e gelen 2500 lük alan
    Mor olan kısımsa protokollerin eklediği alan.

upload_2018-1-12_22-14-36.png

İyi Forumlar.

Clas2 bunu beğendi.
  12. Clas2

Clas2 User

Vallaha helal olsun muazzam anlattın teşekkür ederim am benim pet çok kosa mesafeye gidip gelir gidip geldiği yeri ben hareket etmeden görüyorum sayfa da hani uzaklaşmıyor hiç

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  13. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

2.500 lük alan mini haritada ne kadara denk geliyor bilemeyeceğim. Ama belkide 2500,lük alan ekranımızın gördüğü alandır. Dediğim gibi bu konularda net bilgilere sahip değiliz. Kendi emeklerimiz ve tecrübelerimizle bilgi verebiliyoruz.

İyi Forumlar.

Clas2 bunu beğendi.
  14. Clas2

Clas2 User

Çok teşekkür ederim sağolasın valla supporta yazdım cevap bekliyorum yaklaşık 500k uriye denk geldi hepsi eğer olmazsa sileceğim herşeyi dahada girmem

15. Clas2

Clas2 User

Aynı sorun bende de var 11 tane radar 3 aldım pet banamısın demiyor ekranımda gözüken kutuyu bile almıyor adamlar istasyonda bekliyor petleri jet gibi bi o tarafa bi bu tarafa gidiyor çok saçma birşey bu ozaman o adamlar hile kullanıyor

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  16. Soyuz*

Soyuz* User

Evet nerden bildin? Hile kullanıyorlar tabiki

17. Clas2

Clas2 User

Agzımı bozacaktım da neyse yetkililer ne iş yapıyor bu durumda peki

18. Pala toplarken biz park halindeyken radarın kapsamı dışında kalanlara yönelmiyor,ancak kutu toplarken arkadaşlarında dediği gibi alemin peti fırfır bazen beni geçip kutuyu önümden bile aldığı olmuştur.Fakat görünürde kutu toplayan kimseyide göremiyorsunuz. Bunun cevapı verin o zamanda bizde ikna olalım.

klohftru bunu beğendi.
  19. Mcqeen

Mcqeen User

Sabit durursan toplamaz.

20. Senin gemin ile görmediğin kutuları pet gidip toplamaz. Radar menzilin petinin kutu topladiğı anda eğer etrafında avantaj kutuları var ise daha çok açılmasını uzaklaşmasını sağlar fakat kutuların yerini sen kutuları görmediğin sürece tespit edemez. Bu niye böyle bilmiyorum ama gemini gezdirmen gerek

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.