P.E.T Modül Önerisi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve userqq tarafından 22 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. userqq

userqq User

Merhaba. Etkinlik geldiğinden beri kurtarılan mal ve anti uzaylı protokollerini fulledim. başka hangi protokol ve modülleri almamı önerirsiniz?
    Gemim 21 seviye, 40 arge, 41 pro solace
    Eksiklerim roketatar, spartan, plus gemi ve modülleri
    Ben radar protokolünü gereksiz buluyorum bu seviyeden sonra. PVP için lazer protokolü düşündüm. Modüller işe yarar mı sizce? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

2. 4-5 uber haritasında bir noktada kasılman gerekicek o yüzden pve tarzı oynuyorsan radarları fullemeni tavsiye ederim, pvp ağırlıkta devam edeceksen de lazerleri fullersin.

3. smoonrise

smoonrise User

Son karar senin ama arkadaş haklı Radar modüllerini en sona bırakabilirsin ama imkanın varsa kesinlikle tamamlamanı tavsiye ederim , yakın zamanda kış etkinliği ile Labirent gelecek ve ıce / super ıce hızlı ve uzak görmek büyük avantaj olur bilgin olsun .