p.e.t. modülü alamıyorum ,

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve redman3169 tarafından 2 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. redman3169

redman3169 User

p.e.t. modülü alamıyorum ( hiç birini )
    öğe geliştirme hiç bir işlem myapmıyor ve credi urid leri kullanıyor

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Satın aldığınızda ekipman gelmiyor ama Uridium ve Krediniz azalıyor ( Harcanıyor ) ? Doğru Anlamış mıyım ?

Öğe geliştirme nasıl işlem yapmıyor ? Biraz daha bilgi verebilirmisiniz ?

Geliştirme Denemesini başlat dediğinizde , Uridium veya Krediyi alıp , Geliştirmeyi mi başlatmıyor ?

Biraz daha açık bilgi verebilir misiniz ?

İyi Forumlar

3. öğe geliştirme % desi var eğer %de100 geliştirirseniz öğe 1 seviye atlar % 99 bile olsa geliştirme şansa bağlı olarak gelişiyordiyelimki % 25 geliştirme yaptınız gelecek sefere o % 25 i kullanarak gelişiyor x4 % 25 şansa bağlı olarak 1 seviye atlayabilir en iyisi uri leri biriktirp % 100 geliştirme yapmak ve geliştirme indirimini beklemek

4. Merhaba ,

Nasıl bir hata veriyor ? Yada konuya ekran görüntüsü alıp resim olarak eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

5. aries123

aries123 User

Petiniz yoksa modülü alamamanız normaldir.
    Diger konulardan supporta düzgün bir şekilde yazarsanız yardımcı olabilirler.

6. redman3169

redman3169 User

Geliştirmede kullandığım Uridium ve Kredi harcanıyor ürün gelmiyor.Bu gün diroitlerden birini yükseltti , 2 yükselmede aynı hatayı verdi.
    P.E.T. almaya çalışıyorum alamıyorum , harcama yapmıyor ( kredi ve uridium azalmıyor ).
    Windows 10 işletim sistemi var , acaba uyumsuzluk olabilirmi ?

hııımmm ,
    Şimdi anladım P.E.T. 10 modülü almadan , özellikli p.e.t. leri alamıyoruz.Çok pardon vaktinizi aldım , özür.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Kasım 2015
  7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz acaba ?

Dediğiniz gibi bazı uyumsuzluk sorunları olabilir.

Dilerseniz farklı bir tarayıcıdan kontrol edin ve lütfen konuya dönüş yapın

Merhaba ;

P.E.T. ' iniz yoksa modül veya Protokol alamazsınız. Buradaki konuyu da inceleyebilirsiniz.

Ancak geliştirmelerde yaşadığınız hatanın bununla bir ilgisi yoktur.

Lütfen farklı tarayıcılardan deneyerek , Geliştirmelerdeki sorunun devam edip , etmediğini test edermisiniz.

Eğer Windows 10 ' da bir uyumsuzluk var ise , Bunu bildirmemiz gerekiyor

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Kasım 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.