Destek P.E.T oto toplama modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve L*A*Z*R*A*İ*L*[LAZ]* tarafından 13 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba ben petime oto toplama aldım ancak yanımdaki kutuları ve kargo paketlerini toplıyor bunu nasıl çözebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

2. Öncelikle selam-ün aleyküm kardeşim. Oto Toplama 3 almanı tavsiye ederim ve en az 6 7 adet de Radar 3 protokolü almalısın ki pet senden biraz uzaklaşabilsin. İleride geliştiğinde de Radar 3 protokol sayını da 12 çıkartmanı tavsiye ederim hem kutu toplamada hem palla toplamada işine yarayacaktır. İyi oyunlar.

3. *Cihan*

*Cihan* User

Merhabalar,

Öncelikle Cevap veren üyelerimize teşekkür ederiz. Arkadaşımızın dediği gibi radar protokolü lazım.

Iyi Forumlar

4. McMustea

McMustea User

Bende Bugün yada Yarın Uri olursa P.E.T. Alacağım İnş.

5. radardan birden fazla alırsak uzaklaşır yani değilmi

arkadaşlar birde bir sorum daha olucak benim gemim goliath spearhead almayı düşünüyorum 7 lf3 üm 2 bo2 im var ne tavsiye edersiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 May 2015
  6. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Bence Spearhead almadan Golinizle devam edin eksikleriniz var.

Iyi Forumlar

Son düzenlenen: 15 May 2015
  7. tamam cevaplarınız için teşekkürler konu kilitlenebilir

8. Merhabalar;

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.