P.E.T Protokolleri/Modulleri Ticarete Gelsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **CoLa** tarafından 4 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **CoLa**

**CoLa** User

Bildigimiz uzere ticarette çok pahali esyalar da satiliyor(Goliath,slot cpu, lf3 vs.). Benim onerim pet protokolleri/modullerinin ticarete konulmasi.Zaten market fiyatlari 5-10.000 uridium. Hani saatlik ticarete gelmese bile gunluk ticarete gelmesinin bi sakincasi bence yok.

Yorumlarinizi bekliyorum

Not:Daha onceden boyle bir konu acilmissa affola.

2. Aslında haklısın Bu işten Bp de kazanır.

İnsanlar bunu görünce pet almak isticek 20k uri kasıp sıkılcak direk para yatıralım olcak.

Ama peti olanlar için çok iyir olur.

Birde anket koysaydın Evet verirdim :)

3. **CoLa**

**CoLa** User

Tesekkur ederim. Mesaj goren bir mod belki anket ekler.:)

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Anketi sizler açabilirsiniz.Konu yeniyken bunu kilitleyeyim isterseniz birdaha açın anketle birlikte.

İyi forumlar

5. açık artırmaya konabilir konulmasınada 9 modul 3 seviye 10 protokol 3 seviye den toplam 57 itemlik ayrı bir açık artırma listesi yapılması lazım :d ortalık karışır bence , ayrıca açık artırmada zaten oldukça fazla item satılıyor(yüksek urili gemiler bile çok iyi), olursa fenamı olur , bence olmaz ama ortalık karışır :d artık milletin peti haritanın öbür ucuna gider çöp vs. almaya :D

6. **CoLa**

**CoLa** User

57 item hic akima gelmemisti :D:D Ama sadece 20.000 lik iki protokol konulursa fazla olmaz. digerleri zaten pek pahali degil. Marketten de alinabilir.

7. Biz o protokollere o modüllere ne kadar uridium verdik haberiniz var mı sizin ?? Çöpe mi gidecek o kadar uridium ??

8. **CoLa**

**CoLa** User

Sakin.. Bu sadece bir oneriydi:D

9. Ancasin

Ancasin User

Arkadaş her şey açık artırmaya gelemez. Citadel'in bile değeri kalmadı, önceden çok zor rastlardım TR1'de ama şimdi her haritada mutlaka en az bir tane görüyorum. Çünkü herkes almış, bi ayrılacağı kalmamış. Ayrıca uridium ne işe yarayacak sadece rsb almaya mı? Pet açık artırmaya gelsin diye konu vardı, o konuda da aynı şeyi yazdım. Açık artırmada gereğinden fazla bile bir sürü şey var.

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.