Destek P.E.T Protokolü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDrayS tarafından 19 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheDrayS

TheDrayS User

3 Adet 2. Seviye Radar Protokolüm var, bir adet 2. seviye Otomatik Toplayıcım var. Haritanın 5% ini bile toplamıyor yardımcı olabilir misiniz?

2. FratOyan

FratOyan User

Kendi Petimden yola çıkarak sizinle bilgimi paylaşayım.

"Ama öncelikle şunu bilmek lazım. Neye göre %5 ini dahi toplamıyor diyorsunuz?"

Örneğin; Modül ve Protokollerinizin seviyesinde sorun yok... Ama benim gözlemlediğim kadarıyla pet gemi hareket halinde iken çok ciddi mesafelerde ki kutulara gitmiyor.

Geminizin bir parçası olarak düşünün onu..
    Gemi son süret giderken çok fazla gerinizde kalıp kutu toplamıyor. Fakat siz sabit durduğunuz zaman ise 1200 menzile kadar olan tüm kutu ve çöpleri alıyor.
    Umarım faydası olmuştur.

3. Merhaba ;

2. seviye Modüller ve Protokolleri ben pek önemsemem ve dediğiniz gibi işlevi de pek yoktur. Bir de şunu söyleyeyim, P.E.T kendi kafasına göre kutu aramaz. Bir kutu bulur, o kutunun yanında başka bir kutu vardır, onu alır. O kutunun az ötesinde bir başka kutu vardır, onu alır. O kutunun az daha ilerisinde bir kutu daha vardır, onuda alır. Böyle böyle P.E.T uzaklaşır. Onun haricinde yakınlarında kutu olmadığı sürece P.E.T kendi kendine kutu arayışına girmez.

Keyifli Forumlar.

4. FratOyan

FratOyan User

Çok mükemmel bir cevap Mod.um... Sanırım Pet böyle bir algı uyandırdı. "KUTU ARAR..." dediğiniz gibi gördüğü kutuyu alır.

•KARAYEL• bunu beğendi.
  5. TheDrayS

TheDrayS User

Pet'e tüm haritayı nasıl toplatırım ve bana kaça patlar?

6. FratOyan

FratOyan User

Hiç bir maliyeti yok sadece tüm haritayı gezmen yeter :)

7. SORRYAGA

SORRYAGA User

3.seviye toplayıcı ve 7-8 tane 3. seviye radar olursa sen yerinde durursun pet kendi kendine toplar.Söylediklerimin maliyeti 220-240 bin uridium....

8. Merhaba ,

Aslında kutu arıyor fakat menzil içinde yoksa geminin yanında bekliyor. Eğer menzil içinde çıkarsa onu almak için gidiyor.

Maliyet olarak şu an hesaplama yapamayacağım fakat en az 10 tane 3. seviye radar protolü olması iyi olacaktır.

İyi forumlar.

9. TheDrayS

TheDrayS User

Sana zamet müsait oluna bir hesaplasana modum.

10. Merhaba ,

İlk olarak alacağınızı düşünerek ;

Hammadde Toplama Modülü 3. seviye > 17.500

Radar Protokolü 3. seviye > 25.000 x 10 tane = 250.000

250.000 + 17.500 = 267.500 uridium yapar.

İyi forumlar.

11. TheDrayS

TheDrayS User

Çok sağ ol dostum.

12. Merhaba ,

Önemli değil fakat şimdi aklıma gelen slot açma maliyetlerinin de olduğudur. :)

P.E.T. Kullanım Kılavuzu

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

13. TheDrayS

TheDrayS User

bana iyi kitlenecek :)

14. Merhaba ,

P.E.T. maalesef epey masraflıdır fakat zamanla epey kullanışlı hale geliyor. Uridium bakımından modül , protokol , radar , slot v.s. derken bir de yakıt maliyeti girince epey masraflı oluyor. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.