P.E.T SORUNU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mhmetdniz tarafından 12 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. mhmetdniz

mhmetdniz User

arkadaslar oyuna yeni başladım sayılır p.e.t aldım ılk aldıgımda benı takıp edıyordu ama sonra baslattıgım yerde kalmaya basladı takıp etmıyor gatelerden atlayınca gatede kalıyor oyuna cıkıs gırıs yaptım bilgisayarı kapat - aç yaptım adobe flash ayarlarını yaptım farklı tarayıcılardan denedım ama yinede benı takıp etmıyor cıkardıgım yerde kalıyor ve saldırdıgıma saldırıyor

Yardım için şimdiden teşekkurler

2. koro71

koro71 User

Cıkardıgın Yerde Kalmasını Anlamadım Ama Koruma Modunu Almıssınki Oda Sıkıyor

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Pet içinde toplayıcı modül haricinde radar eğer yoksa geminizin dibinden ayrılmaz siz nereye giderseniz gidin bir adım arkanızda olacaktır koruma modunda her pet leveli ne olursa olsun geminizin yanında sıkar uzaklaşarak kesim yapmaz sadece kamikaze modülünüz varsa bir npc yada gemiyi işaretlediğinizde üzerinde patlamak için uzaklaşabilir.

4. mhmetdniz

mhmetdniz User

Resimde görüldüğü gibi uzakta duruyor yanıma gelmıyor nerde başlattıysam orda kalıyor sorunum yanımdan ayrılmaması degıl yanıma gelmemesı harıtanın bir ucunada gıtsem aynı yerde duruyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Aralık 2014
  5. forumda link vermek yasak linki silip direk yükeme yapman lazım ve petinde sorum olacağını düşünmüyorum bağlatı sorunun olabilir

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Çerezlerinizi temizleyiniz ama gördüğüm kadarı ile sadece koruma olduğu için sürekli açtığınız yerde olabilir siz hareket ettikçe başka npclere sıktıkça hareket edecektir çerer temizleme programı olarak CCLEANER ÇEREZ TEMİZLEME bu programı indirip deneyiniz.

7. mhmetdniz

mhmetdniz User

Özür dilerim yazmayi unutmuşum çerez sildim tarayıcıları kaldırıp tekrar yükledim dedıgınınız gibi şavasın ortasındada cıkardım yınede hareket etmıyor sadece aktif oldugu yerde kalıyor modullerden saldırıyı secınce sadece saldırı yapıyor canavarı ordan uzaklastırmayı denedım oldugu yerde duruyor yaklastırdıgımde tekrar saldırıyor

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorunu hala çözemedim ama konu açık kalsın bilen arkadaşlarımız size yardım edecektir.

9. mhmetdniz

mhmetdniz User

ben sorunu tekrar söyliyeyim p.e.t beni takıp etmıyor toplama modülü aldım toplamıyor yani düzgün çalışmıyor çerezleri sildim tarayıcılar degıstırdım farklı bilgisayarlarda denedim yinede olmadı p.e.t i çaliştirdiğim yerde duruyor baska hıc bır yere kımıldamıyor sadece yakınında saldırıdgım npc lere saldırıyor onları uzaklastırıyorum takıp etsın dıye yınede yerınden kımıldamıyor patlattım tamır ettım tamir modulu bıle aldım yinede olmadı

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Birde şunu deneyiniz bütün mevcut olan hangarlarınızı konfigürasyon silme ile silerek yeniden oluşturup deneyiniz bir yerde takılma olduğunu düşünüyorum.

11. nefes modum bu pet pushing kapsamından neden cıkarıldı ve de yaklasık 3 haftadaır neden kendi sirketinden birinin petini kesince eksi degilde artı seref veriyor bu sayede sabahtan aksama kadar tp sp kasmaya calısan aylaklar var biliyomusunz bazı hatalar hep bu safraları sevindiriyor ve halen daha duzeltilmedi bilginize

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bilgi dahilinde olan bir sorundur iletimlerimizi yaptık ve düzeltilmesini bizlerde sizler gibi bekliyoruz sorun kısa zamanda düzeltilecek.

13. mhmetdniz

mhmetdniz User

Benim pet sorunum hala devam etmekte dedıklerınızın hepsini yaptım yinede olmadı neden hareket etmıyor ?

14. Nefes

Nefes User

Merhaba

İnternetiniz ile ilgili bir problem olabilir geminiz her ne kadar hareket ediyor gibi gözüksede pet olduğu yerde kalabiliyor sorunu supporta yazarak incelenmesini isteyiniz lütfen çünki sizi buradan başka türlü yönlendiremiyorum birde unutmadan flash playerınızı güncelleyiniz ve deneyiniz olmadımı o zaman son çare olarak supporta yazın.