p.e.t.t. e iris olsa ve skylabta seprom kısmı genişletilse

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *__LEFKELİ_ŞENOL__* tarafından 6 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

pete anket isteyenler 1 veya skylapda seprom hızı yükseltilsin diyenler 2 seçeneğini seçebilirler

1. 1

oy sayısı 1
    50,0%
  2. 1

oy sayısı 1
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pett irisli olsa daha güzel olur ayrıca seprom hızı çok düşük bu konuda bir çalışma yaparsanız sevniriz

2. ikiside değil
    ve pet droiti konusunu ben açmıştım neden açmıştım amacım neydi hatırlamıyorum ama olmamalı
    seprom hızı yeterli bence 13. seviye roket güncellemem bittiğinde seprom fullenmiş oluyor
    anket şıkları iyi olmamış olmamalı diye bir şık koymalıydın

3. Pet irisli olmasn buna tamamen karşıyım benim pette 17 kalkan slotu var golide bile bu kadar yok 10 tane silah slotu var vega ve aegis gibi yani bi de bunların da 2 konfisi var yani bi de iris gelirse petler full bi vegadan bile iyi olacak hiç gerek yok buna oyunu mahfeder bence

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Siz petinizde 150-200k vursun istiyorsunuz. Böyle bir fikri desteklemem mümkün değildir. Oyum olumsuz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.