P.E.T. tamiri "E" tuşuyla yapılabilsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΛÐRÉNΛLINÉ tarafından 28 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

P.E.T tamiri "E" tuşuyla yapılabilsin

1. EVET

oy sayısı 25
    89,3%
  2. HAYIR

oy sayısı 3
    10,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. P.E.T.' i tamir edebilmek için mouse ile tıklamak kadar gereksiz bir şey yok, E tuşuna 3. özellik olarak tamir kısayolu eklensin. Patlayan P.E.T.' i, E tuşuna üst üste 2 kere basarak açabilelim. P.E.T. patlamışsa E' ye basınca ilk olarak uyarı penceresi çıksın;

P.E.T. patlamışsa E' ye basınca ilk olarak uyarı penceresi çıksın
    şeklinde bir uyarı. Altında da
    Açmak isteyen adam 2 kere E' ye basar, uri harcamak istemeyen adamın kaybı olmaz... Resimli olarak öneriyi düzenleyeceğim ilerleyen dakikalarda...

Son düzenlenen: 29 Aralık 2013
  2. Patlayan peti Tamir etmenin kısayolu D tuşu diye biliyordum ?

3. Malesef

4. Eski forumda da vardı böyle bir konu :) Aslında mantıklı ve olabilecek bir fikir. :)

5. VIP olmayanlar için muazzam uri kaybı olur. mesela paldayken peti kesiyrlar fark etmiyorum peti kapatıp çıkıcam e ye bastım gitti 350 u geliştirilirse olabilir..

6. P.E.T. patlamışsa E' ye basınca ilk olarak uyarı penceresi çıksın
    Açmak isteyen adam 2 kere E' ye basar, uri harcamak istemeyen adamın kaybı olmaz... Resimli olarak öneriyi düzenleyeceğim ilerleyen dakikalarda...

Modum iyi akşamlar,

Uridium kayıplarını önlemek için, öneriyi biraz daha geliştirdim...

P.E.T. patlamışsa E' ye basınca ilk olarak uyarı penceresi çıksın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Aralık 2013
  7. Öneriye desteklerinizi eksik etmeyin arkadaşlar.

8. Güzel bir fikir. Sadece tamir etmeye değil modüllere de kısa yol seçilebilse güzel olurdu.

ΛÐRÉNΛLINÉ bunu beğendi.
  9. Bu öneriniz gerçekleşirse herkes rahat eder. PET i tamir etmek ayrı, kamikaze atmak ayrı bir işkence.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Bende oldukça beğendim başarılar dilerim.

ΛÐRÉNΛLINÉ bunu beğendi.
  11. asdfgasf

asdfgasf User

chate yazarken hep yanlışlıkla yazıyorum eğer yazarsam buumm

12. Desteklerinizi eksik etmeyin, olumlu oylarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum...

13. çok iyi fikir destekliyorum.+1

14. Desteğiniz için teşekkür ederim... Konuyu unutmayalım arkadaşlar, mesajlarınızı eksik etmeyin lütfen, başlığı canlı tutalım.

15. Aynen kamikazeninde olmalı böyle bi tuşu Kardeşim Fikrine Saygı duyup onaylıyorum destekciyim sonuna kadar

ΛÐRÉNΛLINÉ bunu beğendi.
  16. Teşekkür ederim, konuyu unutmayalım arkadaşlar, herkesin olumlu oylarını bekleriz.

Konuya destek ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ocak 2014
  17. KARANLIK

KARANLIK User

Lütfen üst üste mesaj yazmayalım.Üyelerimiz görüp yorum yapacaklardır.Haksız rekabete yol açmayalım.

TuvaletTerliği bunu beğendi.
  18. anakin5555

anakin5555 User

Mantıklı bir fikir. Ayrica arkadasin dediği D tuşu varsa kombo tamiri calistirir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.