P.E.T. Tamiri hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ghnengn tarafından 27 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ghnengn

ghnengn User

Merhabalar 15 lwl petım var kutu topluyorum petı kesıyolarlar vip suanda olmadığı için uridiumla tamır edıyorum herkes alışmıştır artık tamır edıp anında aktif etmeye ama 350 uridiuma tamır edeceğine (indirim paketı var ) 700 uridium kesıyor hesaptan hayır zaten saatte 5-6 k uri kasıyoruz insana bi zaman sonra rahatsızlık verıyor bu durum bazen 10 dk dolanıyoruz kutudan 200 uri çıksın dıye lütfen buna çare bulun artık
    ''''''
    P.E.T.'in imha edildi.
    Seçilen sıçrama hedefi: 2-2
    CPU sıçraması başlıyor. Sıçramaya 10 saniye kaldı.
    -700 Uridium kazandın.

2. gemını vip yapman lazım onu istiyor darkorbit ...

3. hızlıca ust uste 2 kez basınca keser 2 kat fiyatı dikkatli olcan kardeş hala duzeltemediler açıgı zaten
    1 keez bas 5sn bekle yeter

4. ghnengn

ghnengn User

ya 2 gün oldu vip biteli saçmalık yani baska bişey değil bu zaten oyuna para yatırmayanı dövüyorlar bu devırde

5. Merhaba ,

Hızlı bir şekilde basınca bazen 2 kere alabiliyor. Biraz daha dikkatli şekilde 1 defa basarsanız tek ücret alacaktır.

Ayrıca bu durumu daha önceden iletmiştik fakat sanırım flash player kaynaklı bir durum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.