p.e.t ticaret modulu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu99 tarafından 27 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu99

tabutçu99 User

pette ticaret modilinde 1. seviyeyle 3. seviye arsında ne gibi farklar var lutfen yarıdım

2. BonusRasta

BonusRasta User

Kopyala yapıştır yapıyorum :D
    *Ticaret Modülü (Seviye: 1)
    Ticaret bonusu: +%5

*Ticaret Modülü (Seviye: 3)
    Ticaret bonusu: +%30

Bir de 31.5k uridium fark var :)

Maddeleri sattığın zaman 1'de gördüğün gibi %5 daha fazlaya, 3'de ise %30 fazlaya satarsın ki aegis falan alacaksan açık arttırmadan hızlı kredi kasmanı sağlar

3. uri farkı var:D

4. tabutçu99

tabutçu99 User

ikiide aynı zamanda mı geliyo yani

5. BonusRasta

BonusRasta User

Aynı zamanda mı derken ? Bu modüle sahip değilim, ben sadece arasında ki farkı söyledim. Sanırım modül istediğin yerde satmanı sağlıyor. Şey gibidir bu yeni kayıt olunca görevlerden miydi neydi ticaret diroiti veriyorlardı dükkan-ekstralara girince en sonda. Onun gibi istediğin gibi her yerde maddeleri satarsın, sattığın anda kredi eklenir zaten

6. tabutçu99

tabutçu99 User

onu biliyom zeten de bana dediler son seviyesi 30 sn bekleme suresi var dediler

7. Merhaba ;

1. seviye ile 3. seviye aynı olması gerekmiyor değil mi? Dolayısıyla hem satış süresin de hem de ticaret bonusunda % farkı vardır.

Keyifli Forumlar.

8. hem uri hem kredi farkı var

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Pet ticaret modülünü kullanan biri olarak 3.seviye modül aldığınızda hammadde satışlarında gerçekten olumlu bir kazancınız olur yani 100 promerium sattığınızda 100bin olması lazım iken pet ile satışlarınızda 130bin olmaktadır bence skylaptan credi kasmak isteyenlere gereken bir modüldür.

10. bencede

11. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

konu hakında gereken bılgı verılmıs kılıtlenmesı uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.