P.E.T. Ticaret Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SOFİ-GURBANIM tarafından 14 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben daha önce konu acmıştım lakin anlatamadım foto cektim

titan admin benim o gün bahsettigim olay tam olarak bu 1-7 depo doluyor tamam mı petten ticaret modülü koydum kullandıktan sonra bu sorun meydana geldi
    bu fotoya bakarsanız anlıyacaksınız
    petimi kullanamıyorum kısa tuş örnek R tuşu koruma sağlıyor dimi ama acılmıyor tepki yok ancak kapatıp acıcam

@Titan.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ekim 2020
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Ne yazık ki 7/24 aktif olamamaktayız. Yaşamış olduğunuz bir sorun değildir;
    P.E.T. ticaret yapıldıktan sonra ( hammaddelerinizi sattıktan sonra ) P.E.T. Geçici süre il hizmet dışı olur , bunun sebebi P.E.T. ' izin hammadde satışından geri dönmesidir.

İyi Forumlar.

3. Aliens

Aliens User

Yanisi, yaşamış olduğunuz durum bir sorun değil; modülün kullanım sonrası etkisidir.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  4. şöyle düşünün peti kutu toplatırken yaratık kestirememek gibi.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

P.E.T. ticaret yapıldıktan sonra ( hammaddelerinizi sattıktan sonra ) P.E.T. Geçici süre il hizmet dışı olur , bunun sebebi P.E.T. ' izin hammadde satışından geri dönmesidir.

İyi Forumlar.

6. Hıı anladım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ekim 2020
  7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuza gerekli cevap verildiğini düşünüyorsanız; kilitlenmesini talep edebilirsiniz. Tamamı büyük harften oluşan mesaj içerikleri oluşturmaktan kaçınınız.

İyi Forumlar.

8. tmm kilitleyebilirsiniz

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.