P.E.T ve Alınması Gerekenler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve X_!-S-U-P-E-R-!_ tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir P.E.T alırsam ilk almam gereken modüller nelerdir ? P.E.T ile ne yapmalıyım ? Hepsi ne kadar masraf çıkartır ? Yardım ederseniz sevinirim.

2. prosanil

prosanil User

bence ilk toplama modülü al çünkü pet baya hızlıdır ve bu sayede yaratıklardan çıkan şeyleri başkalarından önce alır mesela spaceball oynanıo ve top senin şirketin deliğe girdi peti aktif edersin ve toptan çıkanları toplarsın hem o tptan çıkanlar çok güzel şeyler

X_!-S-U-P-E-R-!_ bunu beğendi.
  3. Ben agresif bir oyuncu değilim spaceball ya da pvp ile pek ilgilenmiyorum :D daha çok pala toplar ve tallon keserim

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu tür oyun hakkında istediğiniz önerileri Yeni başlayanlar kısmına açınız.

Konuyu ilgili bölüme taşıyorum.

İkinci olarak sorunuz cevabına gelirsek ;

Bu PET ' inizi ne için kullanacağınıza bağlıdır.

Eğer Avantaj Kutusu ve Hammadde Çöplerini Toplatmak İstiyorsanız ; Oto Yağma Modülü ve Menzili Arttırmak İçin Radar Protokolü ' nün yanında Kargo Kutularından Çıkan İçerikleri Arttırmak için Kurtarma Protokolü alabilirsiniz.

Eğer Petinizin Rakiplere yada NPC ' lere saldırmasını İstiyorsanız ; Kamikaze Modülü , Tamir Modülünün yanında Kaçınma Protokolü almanız sizin yararınıza olur.

Keyifli Forumlar

5. Merhaba ,

İlk olarak pet aldığınızda en az 8 seviye yapana kadar modül yada protokol almayın. En kısa zamanda pet'inizi 8 seviye yapıp 3. seviye kilidini açtıktan sonra 3. seviye modül yada protokol alabilirsiniz.

Genel olarak ilk olarak Kamikaze alınıyor yada Hammade Toplama modülü fakat genel olarak kişinin oyun içindeki faaliyetlerine göre değişir.

İyi forumlar.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

petinizi 8. Seviyeye getirirmelisiniz.Görev ödüllerini alırken peti açık bırakırsanız kısa sürede kasarsınız.

Ardından kamikaze 3 ve hammade toplama 3 kesin olmalı.

İyi forumlar

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Mod arkadaşlarıma katılıyorum PET 8 seviye olmadan alınan modül ve protokoller bence çöpe atılacak uri dir çünki 8 level yaptığınız da bir üst seviye ihtiyacı doğacaktır ve aldığınız da bir alt seviye bir daha kullanılmayacaktır bence acele etmeyin.

8. Sağolun :) Şu Ar-Ge işim bitsin Uri biriktirip P.E.T alacağım :) Dediğiniz gibi yapacağım hadi bakalım hayırlısı :)

9. Merhaba ,

Hayırlısı diyelim o zaman. :)

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.