P.E.T. Yakıt için alternatif çözüm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 18 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gelsinmi ?

1. Gelsin

oy sayısı 15
    71,4%
  2. Gelmesin

oy sayısı 4
    19,0%
  3. Arttırılabilir

oy sayısı 2
    9,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim önerim basit.
    Saatlik açık arttırmaya 1000 adet P.E.T. Yakıtı gelebilir diye düşündüm.
    Ve bide günlük açık arttırmayada 10bin pet yakıtı gelebilir.
    Açık arttırmadaki en az uri 500-1000 urilik şeyler. 250 urilik pet yakıtı gelebilir bence.
    Günlük açık arttırmada ise en az 45k uri.10.000 Pet yakıtı 2500 uricik bişey :D
    Siz ne düşünüyosunuz ?

2. Ancasin

Ancasin User

Mevcut açık artırma sisteminde bile gereğinden fazla bir sürü eşyanın olduğunu düşünüyorum. Kredi zaten klanlardan ve skylabdan rahatlıkla elde ediliyor, bazı şeylerin de haritalardan kazanıp elde edilebilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu ve benzeri her konuya - dedim ve kararlıyım :) İlaveten, bu tarz konular çok açıldı :)

3. Evet, bence de açık arttırmada yeterince malzeme ve öğe bulunmakta. Üstelik DarkOrbit'in bu yeniliği getireceğini sanmıyorum çünkü kendi kazançlarını azaltır bu durum.

4. artık şu P.E.T yakıtına alternatif çözüm üretme çabalarına bir son verseniz diyorum DO nun böyle bir yenilik yapacağını sanmıyorum arkadaşlara katılıyorum açık arttırma saten yenilendiğinden beri bazen kasmalara sebep oluyor gereksiz

5. Neredeyse 2 yıl önce açıldı konu eski forumda. Yine ben açmıştım konuyu da ama bu foruma taşıyan sen oldun. Destekliyorum sayısı artmalı.

6. DraydiBoy

DraydiBoy User

Kararsız kaldım ama oyum genede olumlu

7. Destekliyorum. Oyunculara ne zararı var anlamış değilim :) zaten açık arttırmadan elde edilemeyecek şeyleri saymaya başlarsak sabah olur. geliştirme,arge ( 3 tane bir şey değil ) , apis ,zeus,hercules,havoc,lf4....

hatta yakıtın sayısı bile artabilir.

8. güncell

9. *Asalet*

*Asalet* User

İhalede olması güzel olur düşüncesindeyim ve oyum olumlu.

İyi Forumlar.

10. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Çok mantıklı +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.