Duyuru P.E.T Yetenek Tasarımları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 23 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gelmeli mi ?

1. Evet

81,8%
  2. Hayır

18,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

Darkorbit aksiyonun ve çatışmanın bol olduğu bir oyun.Hızlı savaş mekanikleri , taktikler , birlikler hepsi oyunun savaş sisteminin ne kadar derin olduğunu göstermekte.

P.e.t'ler çoğu oyuncu tarafından o kadar önemsenmiyor , bir robotmuş gibi sadece paladium toplatılıyor veya avantaj kutularıyla haşır neşir ediliyor.
    Peki ya petiniz savaşçı bir soya sahipse ? :)

Size önerim P.E.T tasarımları !

P.E.T tasarımı İNTİKAM !

Gerekli Seviye 10
    P.E.T'e %12 saldırı bonusu (sahibine %6 kadar ek saldırı bonusu)
    Fiyatı 5.000.000 credi (yada 45.000 uridium)

Devamı eklenicek ...
    Fikirleriniz benim için değerli ..

2. PUSAT

PUSAT User

Ben beğendim fakat değişikler yapılması gerektiğini düşünüyorum :) Örn; fiyat 100.000 uridium olmalı ve sahibine %5 (Veya %3) hasar bonusu sağlaması daha dengeli olacağını düşünüyorum..

3. HeVİ

HeVİ User

sahıbıne %6 kurtarmaz be kardeş çok söylemişsin şunu %3 yapak ama petin kendisi de %4-5 gibi bi hasar versin.

4. senberk99

senberk99 User

%6 yerine %3 olmallı bence ve pet için de %6 olmalı 5m credi çok az direk 45k uridium olmalı ayrıca 2.pet tasarımı şu olabilir:
    PET TASARIMI:DUVAR
    Aynısının laciverti
    Bu tasarım 45k uridiumdur ve pete %10 sahibine ise %5 kalkan bonusu sağlar

Broes_12 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.