p.e.t

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .KДßµSS.DIA tarafından 15 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam arkadaslar pet ımın tum harıtada dolasması ıcın ne yapmam lazım slotların hepsını urıdyumlan actım petım 8 ıncı sevıyede ve slotların hepsıne bırer adet radar aldım halen neden sadece gemım etrafında dolanıyor tum harıtada dolanmıyor

2. Merhaba,

Radar petinizin görüş mesafesini arttırır ve o alanda, menzilde açılabilir. Petinizin tamamen sizden bağımsız olarak haritayı dolaşması diye bir şey söz konusu değildir. Yine size bağlıdır.

İyi Forumlar.

3. sayın modum 4,3 harıtasında cogu kısının petı kendınce dolasoupr herhang bır gemı yok yanlarında menzılını arırıyor sadec ebır harıta ıcın sölıyorum bende zaten

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Petine ne kadar radar koyarsan koy eğer yakınında kutu yoksa pet kafasına göre haritada dolaşıp kutu bulmaz ama ne kadar çok radar olursa o kadar çok birbirine yakın kutuyu toplar mesela sen haritanın üstünde bir sürü kutu buldun petin topluyor diğelim o sırada sen haritanın altına gittin petin etraftaki kutular bitene kadar toplar yakınında kutu yoksa senin yanına gelir.

5. pekı radar protkolu 3 mesela 3 tane ondan ıkıtanede radar protokolu ıkı var daha fazlamı menzılemı ulasır

6. Merhaba ,

Hammadde Toplama mı yoksa Oto Toplama mı var ? Hatalı modül alan çok oluyor çünkü radar protokolü koydukça pet daha uzağa gider. Fakat merkez nokta olarak geminizin bulunduğu konumu önemlidir.

İyi forumlar.

7. SORRYAGA

SORRYAGA User

Ayrıca aldığın radarın seviyesi de önemli....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.