p.e.t

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -MÜHENDİSBEY-, Feb 20, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iyi günler
    şöyle bi sorum olacak bu yapay zeka modüllerinizannedersem bi seferde bi kactane koya biliyoz bn ordan 3. seviye bi kactane radar menzil arttırıcı alsam koysam petin içine radar ne kadar artar
    örnek : menzil arttırıcı yanlış bilmiyosam 3. seviyesinde yüzde 12 oranında arttııyodu ben 5 tane alsam menzilim yüzde 60 oranındamı artacak acaba bilen biri varmı :)

2. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Pet modülleri hangarınızda petinizin modül kısmına takılıyor. Açık slot sayısı kadar modül kullanabilirsiniz. Her taktığınız 3.radar menzilinizi yüzde12 oranında arttıracaktır.Yani ortalama olarak dediğiniz gibi yüzde60 gibi bir artış sağlayacaktır.

Keyifli forumlar.

3. Evet %60 ediyor. "Modül sayısı * 12"

4. Ne kadar artar Nasıl oluyo bilmiyorum ama Yaratık bulmak istiyorsan 7 tane kutu felan toplayacaksan 3 tane yeterli oluyor . Ice meteroid felan çıktığında hemen bulmak istiyosan 7 tane alman lazım

5. benim işim yaratık değil pala toplamak ben onun üzerine planlar kuruyom menzil ne kadar uzak olursa pet sisin içinde okadar çok dolaşır hani 3. seviye ham madde zati 2500 birim sanırsam yüzde 60 da bu gelirse 4000 birim manzil eder :)
    bide bu haritalar küçük haritada dikdörtgen şeklinde acaba bu haritanın ölçülerini bilen yokmu hani kısa kenarı kac br uzun kenarı kac birim bilsem iyi olur ona göre hesap yaparım :))

Last edited: Feb 20, 2016
  6. Merhaba ,

PET ile ilgili ayrıntılı bilgilere Buradaki konudan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Paladıum toplamanın bence hiçbir faydası yok :( Günde 3 saat pala toplayıp 300 gg kasmak mı yoksa 3 saat kutu toplayıp 20-30 k uri ve 100e yakın gg toplamak mı yararlı.Tabi yinede sen bilirsin

8. sizde haklısınız bişiy diyemem şuanlık peti geliştiriyom x5 deki görevlere sardım iyi tp veriyo 5.seviyeyi buldum birazdaha kasarsam 8. seviyeyi bulabilirim gibi me geliyor ama çok bakamıyom bu ara işlerim yoğun :) 8. den sonra brakacam zati geliştirmeyi maksat kutu toplama nın ve radarların 3. seviyesini alabilmek :) bana hiç vermiyor kutular enerji eyer yapabilirsem çift gemi ile pala işine girecem biri 5-3 de biri 5-2 de kalacak biri ile topluyacam diğeri ile satacam :) hem gg sadece kapı değil lazerde cok süper veriyo oyüzden ele bişi yapmayı istiyom zai açsa bile alfa da bide zetadan başkasını biraz zor yaparm gibi okadarda elit değilim hani :)
    kou kilitlemeye uygundur

Last edited: Feb 21, 2016
Thread Status:
Not open for further replies.