P.E.T.

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Gemini tarafından 20 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

P.E.T. bu yenilik gelmeli mi?

  1. Hayır, gelmemeli YORUM "....."

    40,0%
  2. Evet, gelmeli YORUM "....." şu şekilde de gelebilir.

    60,0%
  1. Gemini

    Gemini User

    TANITIM:

    Uzay bilim, araştırma ve geliştirme çalışan bilim insanlarımız P.E.T. sistemi hakkında detaylı bilgilere ulaştı ve bu konu hakkında geliştirme yaptılar. Artık P.E.T. Roket ve Roketatar kullanabilecek duruma getirdiler, ancak bu yenilik iyi olduğu kadar yanında bir takım sorunları da beraberinde getirdi ve P.E.T. uzaylılar tarafından hedef haline geldi.

    Avantaj;
    * P.E.T. artık roket ve roketatar((takılıp)) kullanabilecek.
    * P.E.T. artık daha güçlü ve bir yapay zeka kadar daha iyi.

    Dezavantaj;
    * P.E.T. uzaylı/yaratıklar tarafından hedef alınabilecek durumda.

    P.E.T. Envanter yeri;

    * Roketatar modül için bir yer olacak ve bu yer 50.000 Uridium'a açılır.
    * Roket fırlatma yeri için ayrı bir yer olacak.

    P.E.T. Market;
    * P.E.T. roket fırlatma haznesi: 50.000 Uri alınır.
    * P.E.T. için hafif üretilmiş roket fiyatı: Birim fiyatı 1.000 C - 500 Adet taşıyabilir. Hasar 2.500 - 3.000
    * P.E.T. için ağır üretilmiş roket fiyatı: Birim fiyatı 3 U - 200 Adet taşıyabilir. Hasar 5.000 - 7.000

    * P.E.T. roketatar fırlatma silahı: 20.000((3' Lü atar)) Uri fiyata alınır.
    * P.E.T. için hafif üretilmiş roketatar fiyatı: Birim fiyatı 200 C - 1000 Adet taşıyabilir. her birim 2.000 hasar verir.
    * P.E.T. için ağır üretilmiş roketatar fiyatı: Birim fiyatı 3 U - 500 Adet taşıyabilir. her birim 3.000 hasar verir.

    Artık bu sayede P.E.T. artık savaşçı olacak ve son sözü kendileri söyleyecektir.
     
  2. zeki müren de bizi görecek mi kendi p.e.timle vs atabilicek miyim
     
    ƓΛẔØẔ bunu beğendi.
  3. Şu Uzay bilim, araştırma ve geliştirme çalışan bilim insanlarımız önce mevcut petiş işlevselliğini düzeltsinler yeter kusura bakmayın ama mevcut durum çok iyiymiş gibi oturup kalkıp bişeyler düzşünüp fikir sunulmasını bir türlü anlamıyor ve kabullenemiyorum.
    Ne olacakki pete roket atar taksalar ne işe yarayacak düşünsene yaratığı işaretliyorsun pet roketleri atıyor aman allahım oda ne roketler ters yöne gitti uzay boşluğundan dünyada gezinen insanların başına düştü al başına bela mahkemelik olduk adam ölmüş.
    Evet ilk bakışta dalga geçtiğimi düşüne bilirsiniz ama mevcut durum bu pet ha var ha yok yakıt yakmaktan başka bir işe yaramıyor savaşıyorsun korkudan arkana saklanıyor 1 vuruyor 10 vurmuyor yaratık keseceksin işine gelince vuruyor gelmezse kafasına göre takılıyor.
    Ben beklerdimki petle istediğimiz malzemeyi toplatalım istemediğimizi toplatmayalım kutu toplasın istiyorsun gidip bi enkazın başında ağıtlar yekıyor toplama iptal edildi toplama iptal edildi çöp kaybolmadanda gelmiyor.
    Düşman bulucu açık yaratık ararken önüne gelene geçene sıkıyor sırf harcamaya ayarlı istemediğim yaratığa neden sıksınki elit kasmak oldukça zor.
    Her portal atlamada fonksiyonu değişiyor düşman bulucudaysa pasife korumadaysa pasife geçiyor gg de her bölüm geçmede yeniden konumlandırman gerekiyor.vs vs vs bunlar düzeltilmeden roket atsa ne atmasa ne milyonlarca uri harcadığımız pet bitek yakıt tüketmeye yarıyor hele hele son düzenlemelerden sonra yüvsit olayları vs.
    Malesef olumsuz.
     
  4. Güzel bir fikir bence, pete roket ve roketatar takılabilmesi roketler açısından iyi olur çünkü roketler lazerlere göre oyunda çok geri planda kaldırlar, ayrıca pete de hydra gibi yeni roketatarları takabilirsek çok daha iyi olur.
     

Sayfayı Paylaş