P.E.T

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kolostro1453 tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Arkadaşlar Darkorbit i Yıllardır Oynuyorum Ama Yeni Yeni Çözüyorum P.E.T Aldım Ve Çok Zor Kasılıyor Goliath Gemi Var Ve Sağlam Sayılmaz P.E.T i Hızlı Kasmak İçin Ne Yapabilirim ?

2. Kapılar ödül verirken aktif olması yeterli petin.

3. Kapılar ? :D

4. Başla yazısının yanındaki Galaksi Kapıları.

5. Merhaba ,

Genel olarak ne kadar yüksek Tecrübe Puanı kazanırsanız pet'iniz de açık olduğu sürece %5'ini pet'iniz alır. Böylece kısa zamanda seviye atlatabilirsiniz. Genel olarak yüksek TP galaksi kapıları ve görevlerden alınabiliyor.

Diyelim ki kapı yaptınız ve sorunsuz bitiriyorsunuz. 12 milyon tp gelecek ve pet açık durumdaysa %5'ini pet alır yani 600.000 tp pet'e gider.

Yada görev yaptınız ve 25 milyon tp verecek pet açık olursa %5'i 1.250.000 tp pet'e gider.

İyi forumlar.

6. Görevi yaparken ve bitirirken peti ni açık bırak kısacası pete de tp gidio öle lwl alıyor

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şunuda yapabilirsiniz low kapısı yaparak ve petinizi hiç kapatmayarak ta gayet güzel kasabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.