P.E.T'in Kutu yerine Kargo toplaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .üYe. tarafından 25 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .üYe.

.üYe. User

Ben yaratık kesmekle uğraşırken P.E.T'im de avantaj kutusu toplasın diye salıyorum etrafa ama avantaj kutusu toplamak yerine milletin kargo kutularını toplamaya çalışıyor hem de "Ambarım Dolu Olmasına Rağmen". Sürekli yukarıda toplama iptal edildi yazısı çıkıyor.

Ayrıca P.E.T'imde 3. Seviye Toplama Modülü ve 11 tane 3. Seviye Radar protokolü olmasına rağmen 5 tane yan yana olan kutudan bir tanesini topluyor sadece ve diğerlerini es geçiyor.

rustemakgul bunu beğendi.
  2. aynı sorunu bende yaşıyorum ambar dolu olduğu halde pet sürekli aynı kargo kutusunu almaya çalışıyor

3. oto yağma takıyorsun değilmi

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Pet kendine en yakın olan kargo kutusu ve avantaj kutusunu toplamaya çalışır. Bu nedenle etrafınızda ambarınızın dolu olduğundan toplayamadığı bir kargo kutusu olsa bile önceliği tekrar yakınında olan diğer bir kargo kutusuna verir. Premium olduğunuzda ayarlar kısmından otomatik zenginleştirme seçeneğini aktif ederek bu durumun bir nebze de olsa önüne geçebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Premium olduğunuzda ayarlar kısmından otomatik zenginleştirme seçeneğini aktif ederek bu durumun bir nebze de olsa önüne geçebilirsiniz
    Fakat bu durumda xenomit harcanacaktır ve bir süre sonra xenomitiniz bitecek ve sıkıştırma yapamayacaksınız.

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bu P.E.T davranışı bir hata değildir, olağan bir durumdur ve maalesef başka bir alternatifi bulunmamaktadır.

İyi forumlar.

7. .üYe.

.üYe. User

Sizce bu bir çözüm mü? P.E.T'i bunun için mi aldık yani. Onca protokol onca modül. Olması gerektiği gibi çalışmayan bir şey için mi. Ve sevgili Manitu kesinlikle bu bir hatadır ve düzeltilmesi gereken bir şeydir hem P.E.T' yok yere çalışıp yakıt harcıyor. Biz bu oyunu yıllardır oynuyoruz ve emeğimiz var. Oyunun daha iyi ve düzgün bir hale gelmesi için sizlere bildirimlerde bulunup sizlerin de merkeze iletmesi gerekiyor. Yanlış anlamayın işinizi öğretmiyorum size fakat "başka bir alternatifi bulunmamaktadır" veya yanlış çalışan bir şeye başından beri o şekilde yanlış çalışıyor olsa bile bu normal bir durumdur demeniz yanlış. Kendim de bir programcıyım ve bu durumun çok kolay bir şekilde çözülebileceğini biliyorum ne yazık ki Bigpoint çalışanı değilim.

Yapmam gerekeni yapıp bildirimde bulunuyorum. Sizden ricam bu durumu merkeze bildirmeniz ve oyunun daha düzgün ve daha oynanabilir bir hale gelmesi için sizin de biraz olsun destek olmanız.

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sizlere P.E.T. Kullanım Kılavuzundan(buradan) alıntı yaptığım mesajı hatırlatmak isterim;
    Etrafınızda kargo kutuları varken P.E.T'in onları toplamaya çalışmasından daha doğal ne olabilir ki? Şunu diyebilirsiniz ''bunun çalışma sisteminde farklılık yapılmalı, ambar dolu olduğunda sadece avantaj kutularına yönelmeli. '' Fakat şu an ki haliyle P.E.T in çalışmasında hiç bir hata bulunmamaktadır.

İyi forumlar.

9. uzayl80

uzayl80 User

cok sacma bir durum pet var kutu yerine çöp topluyor okadar şey cıkartacagınıza hammade toplayıcı oto yagma toplayıcı var birde çöp toplayıcı olsa olmuyomuydu yazık günah yaws petin yakıtı boşa gidiyo çöp toplamakdan kutu toplamıyo gırrr darko zatn gelicek olan paraya bakar zaten gerisi boş iş

10. .üYe.

.üYe. User

Manitu modum "Ambar Doluyken" diyorum. Yoksa hem avantaj kutusu toplama hem de Kargo kutusu toplama fonksiyonu gayet de lazım olan şeyler buna bir şey demiyorum ikisini de toplasın. Ekranın üst kısmında "Toplama iptal edildi." yazıyor sürekli. Petin yakıtı boşuna tükeniyor. Ve toplaması gerekenleri toplamıyor böylece. Bu bir fikir değil yanlış çalışan bir fonksiyonun düzeltilmesi için bildirimde bulunmak.

ABREK ve FlamesLordTR bunu beğendi.
  11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

P.E.T.'in ilk tanıtımından itibaren yapay zeka olduğu belirtimişdir. Yani her yapay zekada olduğu gibi belli kusurları olabilir. Bunun oyunun yazılımcı ekibi tarafından yapılan kasıtlı bir durum olduğunu düşünüyorum:)

İyi forumlar.

12. Ben kutu & paladium toplarken her zaman benim yöneldiğim yere doğru gidiyor 6 adet radar 3 olmasına rağmen inatla benim alacağım kutuya yöneliyor. Bence P.E.T.'in çalışma mekanizması değiştirilebilir daha zeki hale getirilebilir:)

13. .üYe.

.üYe. User

Evet dostum Oto yağma modülü.
    Evet demek istediğim de bu işte kusurları olabilir bu normal bir şey. Ben de bu kusurların düzeltilmesi için geri bildirimde bulunuyorum. Ama neden dediğiniz gibi bilerek bu şekilde kusurlu olarak yapılsın ki? Bir şeyi neden yanlış çalışması için programlarsın ki?

Son düzenlenen: 25 Aralık 2018
    ABREK bunu beğendi.
  14. ONURBEY

ONURBEY User

İyi akşamlar;

Uzun zamandır bununla ilgili bir konu açmak istiyordum, sonunda açılmış böyle bir konu ve bende buraya yazayım o zaman;

PET gerçekten hatalı bir davranış sergiliyor.

- Bütün protokollerde radar 3-4 var ama yanımdan ayrılmıyor, o kadar para verip aldığımız radarlar bir işe yaramıyorsa, !!!

- Hammadeleri göster kapalı, kargo kutularını göster kapalı olduğu halde, yukarda arkadaşlarında belirttiği gibi, gidip ısrarla kargo kutusu topluyor. İhtiyacım yok ki çöpe, toplamasın istemiyorum.

- Petin koruma modu açık olduğu zaman yaratık kesmekte zorlanıyorum, çünkü yaratık üstünde duruyor, bazen yanlışlıkla kesiyorum.

Otomatik toplayıcı yerine, bence daha ayrıntılı toplama seçenekleri getirilmeli;

- Kargo kutusu topla

- Hammadde topla

- Kutu topla

Ayrıca yeni çıkan nesneleri PET toplamıyor, buna da bir çözüm getirilmeli. ( Aurus, scrap gibi )

Ve en önemlisi RADAR PROTOKOLÜ bir işe yaramıyor, düzeltilmesi lazım.

Saygılarımla.

Manitu ve ABREK bunu beğendi.
  15. ABREK

ABREK User

Eskiden ambar dolu olduğunda çöp almaya çalışmazdı, kuvvetle muhtemel kasıtlı yapılmış bir durum söz konusu. Epey geçti üzerinden lakin ilk bozulduğuna tepki koymak bir işe yaramıyor, belki böyle hortlatınca işe yarar.

toplama iptal edildi,
    toplama iptal edildi,
    toplama iptal edildi,
    toplama iptal edildi,
    toplama iptal edildi...
    e ölünün körü o zaman deyip rahatlıyoruz.

Ha bir de şey aklıma geldi, arkadaş listesi, gemi değiştirme penceresi gibi pencereler bir veya birkaç senedir ısrarla açılmaz olduya, hani beş on kere tıklıyoruz...

Edit: Foruma zahmet edip kırk yılın başı yazıyoruz, küfür yok hakaret yok işsiz bir arkadaş yetişip banlamış, bugün yolunu buldun diyelim bir şekilde de yarın yine aç ve işsizsin, şimdi git ve oyuna bolca sene ve para harcamış, yetmezmiş gibi de forumu takip eden bir kullanıcıyı banlamanın verdiği huzurla uyu. Yazdığım göndermelere gelişimini tamamlamış zihninle çeşitli anlamlar yükleyerek açığımı yakaladığın için terfiyi hakediyorsun, iyi de kim bilir bir daha ne zaman ekmek çıkar, nereden puan toplarsın bilinmez.

Saçma sapan hatalar için şurada serzenişte bulunuyoruzya uslanmayıp tabiki bizde kabahat, sanki kale alan/dinleyen var, hadi var raporladılar diyelim hiç bir haltı düzelten yine yok, biz hala saf saf yazıyoruz. Şu oyunu bıraktığım gün kendime hayattaki en büyük iyiliği yapmış olacağım, bıktık para ve daha önemlisi zaman harcayıp üstüne strese girmekten.

cc

Son düzenlenen: 1 Ocak 2019
  16. VİP üyelerde oto zenginleştirme mevcut bu sistem de bu özelliği cazip kılmak için yapılmış ama insanın oyundan soğutan cinsten bir yaptırım.

17. .üYe.

.üYe. User

VIP veya değil sorun da bu değil zaten. Varsayalım ki VIP'yiz Xenomiti zenginleştirme için harcamak mantıklı mı? Yoksa Hedef yardım. Akıllı bomba gibi şeyler için kullanmak mı mantıklı. Sonuçta değerli bir maden ve sadece zenginleştime için kullanılmak onu heba etmek demek. Ki lazım da değil zaten Skylab işimizi görüyor zaten neden zenginleştirme yapalım.

Son düzenlenen: 25 Aralık 2018
  18. Zenginleştirme yapmanızı söylemedim ki bu sorunun düzeltilmemesinin nedeninin VİP satışlarını garanti altına almak için olduğunu söyledim.

.üYe. bunu beğendi.
  19. .üYe.

.üYe. User

Ben modun çözüm olarak Premiumla zenginleştirmeyi önerdiği için bu açıklamayı yaptım. Sizi anladım zaten, yanlış anlaşıldım sanırım sizi herhangi bişeyle suçlamadım :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Aralık 2018
  20. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Durum ile ilgili şiakyetlerinizi haftalık raporlara ekleyeceğim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.