P.E.T'in Kutu yerine Kargo toplaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .üYe. tarafından 25 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .üYe.

.üYe. User

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim Paradoks modum.

2. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın Paradoks; Bu şikayetlere yukarıda yazdıklarımı da eklerseniz sevinirim.

Gerçekten PET görevini yapmıyor, ne radar 4 işe yarıyor, ne de sağlıklı toplama işini yapıyor, ama yakıt harcamaya gelince gayet iyi harcıyor.

Saygılarımla.

3. anlatmak istediğimiz sorunu modlar tam olarak anlayamadı yada biz anlatamadık. şöyle ki pete oto yağma takıyorsun avantaj kutusu toplamak için pet hem avantaj kutusu topluyor hem çöpleri topluyor burda bir sorun yok, sorun şu ki geminin ambarı dolduğu zaman pet yerdeki çöpü gürünce o çöpü almaya çalışıyor ambar da dolu olduğu için çöpü alamıyor ve sürekli o çöp kaybolana kadar almaya çalışıyor çöp kayboldumu artık öyle bırakıyor, yani 1 tane çöpü 6,7 kez almaya çalışıyor, anlayacağınız bu bir sorundur.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Toplama konusunda şahsi düşüncemi belirtmiştim, radarlar da her hangi bir problem hissedemedim açıkçası. Belki yine bana kızacaksınız ama radarların çalıştığını anlamanızın en basit yolu düşman bulucu modülünü çalıştırmanızdır. PET e taktığınız her bir radarın ne kadar etkili olduğunu göreceksiniz, ki bu radarlar kutu toplamada da aynı şekildedir. Bu nedenle bu bahsettiğiniz şeyler problem olarak değil de geliştirme olarak kabul edilebilir bence.
    PET'in çalışma mantığı tam olarak şudur, etrafında gördüğü her kargo kutusu ve avantaj kutusunu almaya çalışır. Bunu yaparken ambarın dolu olup olmadığıyla ilgilenmez. Bu nedenle bunu hata olarak görmenin çok da doğru olmadığını düşünüyorum.

Ayrıca son olarak oyun hakkında belirtmiş olduğunuz fikirleriniz bizler için her zaman kıymetli olmuştur, bu nedenle .Paradoks. un da dediği gibi haftalık raporlarımızda yerini almıştır.

İyi forumlar.

5. .üYe.

.üYe. User

Peki böyle yapması doğru mudur sizce :) vakit kaybı, yakıt kaybı, toplanmayan avantaj kutularının kaybı doğru mu?

Kızmak olur mu elbette herkes gibi sizin görüşleriniz de kıymetli. Modlara ilgilerinden oyuncu arkadaşlara da yorumlarından dolayı teşekkür ederim.

6. .maxpayne

.maxpayne User

tamam deyip sorunları yönetime bildireceğim demek sanırım çok zor

7. bende de aynı problem oluyordu, şunu keşfettim eğer o an kullandığın geminin ambar kapasitesinden fazla malzeme ambarda varsa bu sorun oluşuyor, ambarı boşalttıktan sonra yada zenginleştirip kapasitenin altın düşürünce düzeliyor, o zaman ambarı dolduruncaya kadar topluyor doldurduktan sonra çöpe gitmiyor. Buda gemi değiştirmeden kaynaklanıyor, geniş ambarlı gemiden küçük ambarlı gemiye geçince fazla malzeme böyle problem oluşturuyor.

8. oben

oben User

ilk başta hatalı bir yanıt verip ikinci mesajda hatayı hatayla örtme çabanız oldukça mantıksız.petin etrafta kargo kutusu varken onları toplaması tabiki doğaldır amma velakin aynı etrafta 5 tane bonuz kutusunun içinde 1 tane kargo kutusuna yani çöpe öncelik verip bonusları görmezden gelip kargo kayboluncaya kadar ısrarla almaya çalışıp ambar dolu yazının göstermesi doğal değildir..ve bu bilerek yapılmıştır..evet bencede hata değil bilerek yapılan bir aldatmacadır parayla satın alınan bir ekipmanın görevini yapmaması için yapılan bir düzenbazlıktır ve düzeltilmelidir..

9. uzayl80

uzayl80 User

yıl olmuş 2019 petler yapay zeka olmuş fakat bu petler akıllı olcaklarına geri zekalı olmuş vah vah petlerin haline gercek hayatta robotlar bile her işi beceriyor fakat bizim petler bir işe yardıgı yok boşa taşıyoruz yanımızda boşa yakıt veriyoruz petin bi avantajı pala toplarken iş yapması onun haricinde bi şeye yaramıyo zaten

10. ONURBEY

ONURBEY User

Manitu Modum;

Anlaşamadığımız şey şu, elbette RADAR düşman bulucuda görevini başarı ile yerine getirmekte, PET burada yorulmuyor işi radar yapıyor, PET gidip düşmanı bulmuyor.
    Fakat bu durum kutu toplarken nedense bir işe yaramıyor, PET yanımda duruyor, kutu toplaması gerekirken, RADAR ın taa haritanın bir ucunda ki düşmanı bulması normal de, kutu için neden PET bunu beceremiyor.

Ben Yaratık keserken PET inde kutu toplamasını ayarlıyorum. Bir taşla iki kuş vurmuş gibi oluyorum. Fakat PET kutu toplarken birden, kutu toplamayı bırakıp, benim kestiğim yaratığın çöpünü alıyor, sonra bir bakıyorum başkalarının da çöpünü almaya başlıyor, kutu toplama iptal.

Eğer hammadde göster, kargo kutusunu göster kapalı ise toplamasın, istemiyorum. Çünkü ihtiyacım yok.

Yoksa benim PET Çin malı mı :)

Saygılarımla

11. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Umarım en kısa zamanda P.E.T'inizi savaşlar da dahil olmak üzere çok daha aktif kullanabilirsiniz. Çünkü dediğiniz gibi sadece palladium toplatmak P.E.T'i paslandırır :)
    İyileştirme amacında olan bu yorumlarınızı raporlarımıza eklemiş durumdayız merak etmeyiniz :)
    Demiştik oysa ki, gözünüzden kaçmış olmalı.
    Yanlış diyemesem de vakit ve yakıt kaybına katılıyorum, umarım istediğiniz gibi çalışan bir P.E.T görebiliriz. :)

İyi forumlar.

.üYe. bunu beğendi.
  12. uzayl80

uzayl80 User

saın mod bu satten sonra petten bişey beklenmez petle sadece gemi kesilmez zaten pet yerine gemi gemiyi kser bence pet sadece avantajı toplamak bunun haricinde pek faydası yok gerci kutu toplamada faydası yok habire çöpcülük yapıyo :D peki bizler nediye pet kulanıyoruz çöp topliycaksa gemiyle toplamak daha mantıklı bence vakit kaybı ve daha avantajlı kıssadan hisse yani

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.