Bug / Oyun hatasi PAKET ALIM SORUNU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PARADOX[™яα™] tarafından 2 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG] Adminim incelerseniz sevinirim bu yüzden herhangi birşey satın alamıyorum türk lirasıyla satılmıyor bunlar sağ üsttede başka bir ülkenin bayrak simgesi var

2. Hangi serverde oynuyorsun ?

3. Hmm acaba int2 gibi Global Serverlarda mı oynuyorsun diye düşündüm. Bilemiyorum , Yunan bayrağına benziyor o bayrak. Google - Yandex başka tarayıcı dene

4. Başka serverlarda üyeliğimde yok bilmiyorum deniyeyim

5. DNS değiştirme programı vb. kullanıyor musunuz?Bu sebeple başka ülkenin sunucusuna bağlanıyor olabilirsiniz.

6. Yok öyle bir program kullanmıyorumda yakın zamanda dns değiştirmiştim ondan olsaydı değiştirdiğim anda olurdu bu sorun dnsyi değiştirdikden kaç hafta sonra vip üyelik aldım bir sorun yoktu sonradan farkettim bunu.

7. Bu sorun ne zamandan beri var ?

8. 1 haftayı geçti galiba

9. Merhabalar;

Ödeme sorunlarını supporta ödeme kısmından supporta yazmanız gerekiyor.

İyi forumlar.

10. Adminim 3 kere yazdım kimse ilgilenmiyor 1 hafta geçti üstünden

UZAYDAKİ_ADAM bunu beğendi.
  11. Merhabalar;

Yoğunluktan dolayı geç cevap yazıyor olabilirler.Ama bizim de buradan yapabileceğimiz birşey yok malesef.Mail adresinize gelen ticketı tekrar gönderin sürekli aynı maili atarsanız spam olarak algılanır bakmaya bilirler.

İyi forumlar.

12. modum bunun çözümü ikametgah belgesi olabilir mi ?

13. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İkametgah belgenizi taratıp support ekibimize sorununuz ile beraber gönderiniz.

İyi Forumlar

14. Ödeme sorunu bölümünde sorunu yazamıyoruz seçebiliyoruz benim sorunumla ilgili bir seçenek yok

15. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Genel sorunlar bölümünden yazınız.

İyi Forumlar

16. SİSTEM

SİSTEM User

Okunaklı şekilde fotosunu alarakta atabilirsiniz ikametgahınızın ama eğerki hesap ülke dışında açılmış bir hesap ise ödeme şekli o ülke için geçerli olacaktır support bunu değiştiremez eğerki TR içinde açılan bir hesap ise ikametgah işe yarar ve gereken işlemler yapılır bilgin olsun.

17. 330 bin uri 99 dolarmi oluyor oluyor sa da yuh yani :))

adaletsizlige bak ya

turkiye 182,, tl

alamaya 100 euro

yazik ya

18. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.