pala 5-3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BulanOber tarafından 24 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BulanOber

BulanOber User

ya yeter artık tam gemimi fuledim kapıları yapıcam gidiyorum peti açıp lovoboya gidiyorum bi geliyorum bum kesmişler sora elle toplıyım diyorum ondada yok tr2 de pala toplamak yasakmı oldu herkes dalıyor yaratık gelio dalıyor yaratıı kesiyorum canım az güçsüz adam gelio dalıyor kesiyor halbuki ben adamlara diil yaratıa dalıp yardım ediyorum anlamadım ne yapmalıyım yeter artık kapı yapamıyacaksam oynamıyımmı bi akıl verin yada şöle yap deyin nası bi hale geldi oyun zevk almamız gerekirken sinir krizi geçiriyoruz lütfen yardımcı olucak kimseler yokmu acaba ???

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.Savaş oyunudur herkes birbirini kesebilir. Lavaboya gittiğinizde kesilmek istemiyorsanız saldırıya korumalı alana geçiniz.

İyi forumlar...

3. buzmavi

buzmavi User

Merhaba,

5-3 haritası tüm şirketlerin ortak savaş haritasıdır üyelee savaşmayın diye tembih yapamazyı oyun zaten savaş oyunu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.