Pala Ateşkes

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Düzenbaz tarafından 18 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

palada ateşkes olsun mu?

Anketin kapanma tarihi 18 Aralık 2016.
  1. Evet çok iyi bir fikir

82,9%
  2. Hayır bence olmasın çünkü palada kasılanları kesemeyiz

17,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Düzenbaz

Düzenbaz User

evet arkadaşlar sizinde bildiği gibi 5-3 haritasında pala toplamak gerçekten sıkıcı bir yandan düşmanlar diğer yandan korsanlar saldırıyor.

Benim düşüncem haftanın belli günleri palada ateşkes olsun yani hiçbir oyuncu diğerine saldıramasın ve o günlerde 15=1 pala yerine 10=1 pala olsun böylelikle 5-3 haritası da hak ettiği değere kavuşur.

Neden böyle bişiy istiyorum GG lere gelen çift kazanç zamanlarında pala haritası kalabalıklaşıyor bunu bilen full+fuller de gelip milleti kesiyor en azından çift kazanç günleri olacaksa o zamanlarda ateşkes olsun

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

indirimlerden once belli gunler olabilir dediginiz ayrica haritada kimse kimseye skamaz olmasi lazim sistem ayari yani,yoksa soz dinlemez bizim millet :D ateskes bilmez, uymaz:)

3. Düzenbaz

Düzenbaz User

evet sistem ayarı olması lazım :) yani adamlar o kadar bencil ki kimsenin kasılmasını istemiyor nasıl düşünce yapısındalar bilemiyorum,bu ankete hayır oyu verenlerde aynı kafadalar

4. olsun +1 oyum grupla kasılırsanız pek sorun olmuyor . Düşman şirket oyuncuları ile grup kurun daha iyi olur

5. Düzenbaz

Düzenbaz User

hepsi gruba gelmiyor ille savaşa çıkacak +için teşekkürler

6. Adamlar fullemiş eskiden pallada her türlü yolla gemilerini şimdi pallada gemisi biraz eksik olanları kovalıyorlar benim artık pallada işim yok ama başkalarınıda düşünmek lazım. +1

7. +1 verdim. - verenler kesin full+full olup palayı diğer oyunculara cehenneme çeviren kesimdir. Oyunun amacı kasılıp eğlenceli vakit geçirmek, fakat kendini beğenmişler yüzünden diğer oyuncular gelişememekte ve oyunu bırakmatadırlar bu da bigpoint için pek kazançlı sayılmaz.

8. anakin5555

anakin5555 User

Bu ne yaa adamlar kesiyolar para kasılmak yerine. Bence rahtaça gg yapmak için ii fikir:)

9. Düzenbaz

Düzenbaz User

evet mod lardan da yorum bekliyoruz

10. Merhaba ,

Daha önceden benzer konular açıldı fakat merkez tarafından kabul edilip bir şeyler yapılır mı bilemiyoruz. Oyun ve haritanın mantığına bakarsak eğer yapacaklarını düşünmüyorum maalesef.

İyi forumlar.

11. anakin5555

anakin5555 User

Tmm konu kapansın adminim bnce

12. boyle bir seyin olmasi icin once o gorevlerin kalkmasi lazim.pala ortak bir yer ayni sorunu bende yasadim sikan sikar sikmayan sikmaz kimisinin gorevi vardir belki bilemezsiniz.

13. anakin5555

anakin5555 User

Aklımz gelmezdi :D

14. Düzenbaz

Düzenbaz User

haritanın mantığına göre düzenlersek o zaman sadece pala ların olduğu yer saldırıya korumalı bölge olsun sis li yerden çıkınca isteyen istediğine sıkabilir

haftanın sadece 2 günü ateşkes olsun diyorum diğer günler ne yaparsan yap

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 May 2016
  15. oyle bir cevap vermissin ki merak etme ben o full+fulllerden degilim :D

16. Düzenbaz

Düzenbaz User

benim gemi full LF-4 full Havoc 10 iris palada kimseye sıkmıyorum ancak bana sıkanlarla savaşıyorum ben sizin için ateşken istiyorum yoksa ben katlayıcı alıp pvp de takılıcam benim için sorun yok :)

17. ÖMER.E

ÖMER.E User

5-3 görevleri için bişey bulursan buna cevabım evet olur :)

18. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu hakkındaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz,olumlu veya olumsuz.

Sizin yapacağınız yorumlar doğrultusunda,konuyu açan arkadaş gerekli değiştirmeleri yapabilir.

Siz beğenmediniz diye konu kapanmaz,konun kapanmasını ancak konuyu açan arkadaş veya yetkililer isteyebilir.

Keyifli Forumlar.

19. Düzenbaz

Düzenbaz User

Haftanın 2 ünü ateşkes olacak diğer günlerde düşman kesme görevini yapabilirsiniz. :)

ÖMER.E bunu beğendi.
  20. anakin5555

anakin5555 User

Bnce tam tersi olmalın:)

İnsanlar için o grvler kaldırılır ama gg bize kaldırılmaz :)

Lütfen bu yapılsın :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 May 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.