pala için kaç kalkan yeter?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _AnGrY_MaN_ tarafından 23 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a. arkadaşlar ve modlar. soru çok açık pet yok :) ona göre irise yada kalkana uğraşcam .
    şimdiden teşekkürler...

2. pet için hesapladım kendim 1.500.000 uri een az lazım ama tek sin al sperhadı kredi kas 1 ay butun paryı bas seprom at kalkana kalp uçuş sperhadla kalkan saglam ve kaçışında olur

3. yanlış anladınız galiba rakam olarak kaç kalkan yani 400k 500k gibi
    ama yinede teşekkürler

4. o zamn tek bişi derim seprom + kalp uçuş duzeni + bastion tasrımıyla olur
    not = iris ve gemiye kalkan koycan istersen yarı hız yarı kalkan kesilmek istemiyosan
    sperhad tak gemi hız droit kalkan dizcen 2 konfiyede kalp uçuş ve seprom takcan
    + arge + güçlendirci ama goli tasrım takarsın kalkan çok olur ama kaçman zor olur
    +++++++++++ unutma hızları beslemeyi promerumla

5. seprom+kalp+%10 kalkan destekli tasarim ile kalkanini aartirabilirsin argelerin yoksa eğer argeden %25 yanliş hatirlamiyorsam kalkana etki ediyor oldukça sağlam kalkan yaparsin

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Ekipman bilgilerinizi tam yazarsanız ona göre cevap veren arkadaşlar zorlanmadan yardımcı olabilir palladiumda 15 bo2 olsa size yeterli olacaktır seprom ile beslediğinizde 262.500 kalkanınız olacaktır.Tabi bu ağır konfinizde.

Keyifli Forumlar.

7. 16 bo2 irislerde duranium besleme 260k oluyor

8. -onur5000-

-onur5000- User

Hayır 16 bo2 160k duranıum %20 32k = 192k

9. irisler + arge

10. teşekkürler. o zaman ben direk bo 2 lere uğraşıyım 15 -16 tane yetiyorsa iyi çünkü başka forumlarda en az 800k lazım felan yazıyodu moralim bozulduydu bende bide burda soruyum dedim teşekkürler hepinize.

11. Merhaba ,

Başka bir sorunuz var mı ? Eğer yoksa kilitleyelim.

İyi forumlar.

12. yok modum teşekkürler... kilitlenebilir.

13. Merhaba ,

Teşekkürler. :)

Konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.