pala için pet mi yoksa arge mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _AnGrY_MaN_ tarafından 25 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar ve modum...
    benim 14 argem var (75 dosya hazırda var 15 e az kaldı yani). sorum şu;
    ben normalde arge taraftarıyım ama pet 1. seviye de olsa benle beraber pala toplasa fark yaratır mı yaratırsa ne kadar?
    yaklaşık 60 bin uri var yüzde 25 indirime girince 266 dosya yada pet+hammade toplayıcı+kami 1 alınır yaklaşık (kami yi 1 de alma taraftarı değilim oranlamak için yazdım) çok fazla da oynama sürem yok haftasonları birkaç saat oynuyorum genelde.
    bana arge daha mantıklı gibi geliyor ama çime bir kurt düştü acaba hangisi diye? şimdiden teşekkürler...

2. 1 levelde olsa menzilin çok önemi yok pala sık çıktığı için fark yaratır. Kami 1 almana hiç gerek yok. Bana göre pet ve toplayıcı al pala topla zeta kapısı yap argeni ordan halledersin. Anahtarlarıda biriktirip lf4 gününde kutu açarsın gelen tp şeref uri yanına kâr kalır. En mantıklısı bu olur senin için bence. Zamanla peti 8 level yapıp 3. seviye hammadde toplayıcı ve oto yağmada alırsın daha hızlı gelişirsin

3. teşekkürler kardeşim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.