Pala, Low, Cubi...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 22 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben full lf3 ve bo2 olayımı tamamladım.
    P.e.t. e kami 3 ve gemiye vip aldım.
    Dün zetayı ilk kez tamamlayıp bitirdim.

Şimdi 82 bin uridium var.

Sizce uri biriktirip aegis almalıyım.

Kasılmak için kapı mı yapmalıyım ama Pala acayip sıkan bir şey palaya alternatif low mu önerirsiniz cubi mi?

Low aegis olmadığı için zorluyor, cubi ise hep dolu en fazla 150 uridium veriyor

2. WasWhere

WasWhere User

burda palada bıraksalar ayrılmam paladanda olmuyor işte lowu fazla bilmiyorm ama biraz sıkıl toplayabiliyorsan kapı açarsın (biliyorum çok sıkıcı)

3. aynen acayip sıkıcı hatta şu oyundaki eeen sıkıcı şey. Hayır kapıyı açıyorum hemen bitiriyorum. Biraz uzun sürse neyse de...

4. Hidrata

Hidrata User

yarın saat 1 de(oyun saatine göre) çıkgın cubikon var şuanki urini harcama yarın çılgın cubide kasabildiğin kadar kas sonra golliylede rahatlıkla low yaparsın önce 1 ve 4. gruptakileri al(en başta çıkan yer ve en sonda çıkan yer ) sonrada 2. ve 3. grubu kaçır bu gemiyle rahatrlıkla kaçırabilirsin zetaya devam etmeni öneririm gelen uriyi zetaya bas (kalkanın az geliyorsa başta bastionla gir canvarları keserken enforcera çevir)

5. WasWhere

WasWhere User

çılgın cubide ne oluyor

6. Taktikleriniz için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz?

PEki lowdan tahmini saatte ne kadar uri kasarım?

7. 2 kişi taktigini ogren uygula 2kişi size 2.5k uri duşer hızlı yaprsanız çok iyi uri çıkar bu ktaktik super arkaşla yapıyorum ama netim kotu net gidiyor 1 kez yapabiiliyorum

8. Hidrata

Hidrata User

senin vuruşuna konfine göre değişiyor low da 1. konfi kamikaze 2. konfi kaçış konfisi şeklinde birazdaha hızlı oluyor

cubikondan çok aşırı protegit çıkar

9. İki kişi yapma imkanım yok tek kişi yapacağım.

Vuruşum da full lf3 golinin vuruşu kadar bir de vipin avantajı olan 2x roket atma var.

Bu şekilde 1 saatte ne kadar kasabilirim?

10. blmm tek yapcaksa uzun surer ve biz ornek 20 dk yapıyoz sen 40dk yaprsın sın ve aynı uri roket ve elit kaybı olur fark bu :D

11. Hidrata

Hidrata User

yaratıkları hızlı şekilde kaçırırsan ortalama 9k kasarsın

grup kapısını tek yapması daha iyidir urisini paylaşmasına gerek yok bence lf3 sayısı yeterli beslemede çeker kapıda

12. ben günde en az 300gg kasiyorum palada şuan senin için en ideal şey pala kasip kapi yapmak olacaktir ayrica eğer aegis alacaksan kredi kasmani öneririm 250 bin uridyumu boşa harcama kapialrdan elde ettiğin uridyumlarla geliştirmelerini yap arge zaten zeta yaparsan zamanla gelişir

13. 1.200.000.000 civarı gidiyor genellikle aegis o nedenle kredi kasana kadar uri zaten birikir diye düşünüyorum. Belki goliath tasarımı alırım o krediye...

14. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Palladium dediğiniz gibi sıkıcı olabilir ama oyunda belirle seviyeye gelmeniz için çok önemli bir hammadde belirli bir süre kendinize koyarak palladium toplayabilir iyicene sıkıldığınızda normal haritalarda kasılabilirsiniz.Bu sayede palladiumda kendinizi daraltmamış olursunuz.

Keyifli Forumlar.

15. Anladım. Normal haritalarda kasılmak pek karlı gelmiyor bana daha iyi bir öneriniz yok mu?

16. Kardeş öncelikle petine ticaret modülü al elindeki uriyle. Sonra hep cubide takıl cubi çöpünü al depon dolunca ticaret modülüyle satarsın hem zaman kaybın olmaz hem de cubi grubundan ayrılmazsın . 1 cubi çöpünü tam alırsan yani başkası yarısını almazsa sana 500.000 den fazla kredi kazandırır depon büyük olduğu için 2 cubi çöpünü alıcaksın ve 2 cubide 1m den fazla kredi alacaksın.

17. [[ZORO]]

[[ZORO]] User

Bencede Dogrusunu Yparsın Kardeşim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.